Το ερωτικό σταυροδρόμι και η Πανσέληνος στους Ιχθείς

Είναι πράγματι εύκολο κάποια στιγμή στη ζωή μας να εμφανιστεί μπροστά μας ένα ερωτικό σταυροδρόμι. Το τελευταίο διάστημα πολλά ζώδια βρέθηκαν κοντά σε κάτι τέτοιο ή και το έζησαν. Τώρα, η Σελήνη, μέσα από την Πανσέληνο στους Ιχθείς, μπορεί να παίξει δύο ρόλους: είτε να μας βγάλει από το σταυροδρόμι, είτε να δημιουργήσεις νέα .
Γενικά, η τωρινή Πανσέληνος μας οδηγεί στην βαθύτερη γνώση του εσωτερικού μας εαυτού. Εάν λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά από ένα ερωτικό σταυροδρόμι, είναι πιθανόν η αιτία αν βρίσκεται στο ότι δεν έχουμε κάνει αυτή την εσωτερική καταβύθιση στον εαυτό μας, ώστε να μάθουμε το τι είναι πράγματι αυτό το οποίο ζητάμε. Εάν όμως γνωρίσουμε ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία μας, τότε θα βρεθούμε μπροστά από ένα ξεκαθάρισμα. Ο ένας δρόμος θα λάμπει στα μάτια μας, ενώ ο άλλος θα χάσει τη αξία του για εμάς.

Υπάρχει όμως και μία δεύτερη περίπτωση. Μπορεί να βρισκόμαστε σε μία ισορροπία και η εσωτερική αυτογνωσία να αποκαλύψει νέες πτυχές του ερωτικού μας κόσμου, οι οποίες δεν μας είχαν γίνει ακόμα γνωστές. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να δημιουργηθεί ξαφνικά κάποιο σταυροδρόμι. Τότε, τα ηνία πρέπει να αναλάβει ο εξωτερικός μας εαυτός, σε συνεργασία με τον εσωτερικό. Πρέπει να ζυγίσουμε τα πράγματα και ψάξουμε στην πραγματικότητα ακόμα βαθύτερα μέσα μας, ώστε να δούμε την καθαρή μας αλήθεια . Τότε και μόνο τότε, κάνουμε αυτό το ερωτικό μπέρδεμα μια ευκαιρία για να πλησιάσουμε τους ουσιαστικούς μας στόχους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.