Αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα: χωρίς διαφυγή

Αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα: χωρίς διαφυγή
Σήμερα ολοκληρώνεται η καρμική αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο από τους Ιχθείς. Είναι μια δύσκολη όψη από διέλευση και θα μας κάνει να χάσουμε την χρυσή σκόνη των ονείρων. Μην φοβηθείτε, αυτή η σκόνη συνήθως είναι ψεύτικη και παραπλανητική, η πραγματικότητα καμιά φορά έχει μεγαλύτερη μαγεία από την διαφυγή.

Η σχέση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο επιρρεπείς σε σύγχυση και εξαπάτηση που μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλεια και αποθάρρυνση. Εάν μπορείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις του εγωισμού και να υποχωρήσετε σε ένα ασφαλές μέρος, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάπτυξη του δημιουργικού, πνευματικού και φιλανθρωπικού σας χαρακτήρα.

Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε να ασχοληθείτε με τις σκληρές πραγματικότητες της ζωής, τότε πρέπει να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις για να αποφύγετε την απώλεια και την απογοήτευση . Είναι πιθανό να αισθάνεστε φοβισμένοι από τον ανταγωνισμό ή να ασχοληθείτε με ισχυρούς ανθρώπους.

Οι αποδυναμωμένες σας άμυνες μπορούν να προσελκύσουν τους ύπουλους ανθρώπους που προσπαθούν να επωφεληθούν από την καλοσύνη και την συμπόνια σας. Υπάρχουν πάντα οι τσαρλατάνοι και άλλοι που προσπαθούν να σας πουλήσουν πράγματα που δεν χρειάζεστε ή που δεν υπάρχουν.

Εάν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τότε είναι. Μάθετε να λέτε όχι και να φεύγετε. Μην δεσμευτείτε με τίποτα και μην υπογράφετε τίποτα. Να είστε δύσπιστοι για την έναρξη νέων σχέσεων ή τουλάχιστον να καθυστερείτε οποιαδήποτε δέσμευση. Το πιο σημαντικό, να είστε πολύ σαφής με τον εαυτό σας και τους άλλους για τις προθέσεις σας. Δεν μπορεί να υπάρχουν γκρίζες περιοχές, μόνο ναι ή όχι. Οποιαδήποτε εξαπάτηση, ταπεινωτική τακτική ή ψέματα από την πλευρά σας θα είναι σαν να σκάβετε μια μεγαλύτερη τρύπα για τον εαυτό σας.

Εάν αντιμετωπίζετε απογοήτευση και αποθάρρυνση τότε θα είναι δελεαστικό να ξεφύγετε από τις σκληρές πραγματικότητες της ζωής μέσα από ουσίες που αλλάζουν το μυαλό . Απλά θυμηθείτε ότι είστε περισσότερο επιρρεπείς στον εθισμό και την υπερβολική δόση, καθώς και στο να εξαπατηθείτε με αυτήν την δύσκολη επιρροή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.