Η αξία της αυτογνωσίας στον έρωτα

Όποιος ασχολείται με την αστρολογία βλέπει την Σελήνη ως έναν πλανήτη που συμπεριφέρεται ως ένα πρόσωπο με σάρκα και οστά. Αυτή τη στιγμή, η Σελήνη βρίσκεται στις μεγάλες τιμές της: είναι στη φάση της Πανσελήνου και μάλιστα στους Ιχθείς. Καθώς η Σελήνη λοιπόν είναι ένας από τους βασικούς πλανήτες του έρωτα, πρέπει να δούμε τι μας λέει σε σχέση με την αυτογνωσία.
Αν δούμε λοιπόν πραγματικά το τι λέει για εμάς η συγκεκριμένη Πανσέληνος, είναι βέβαιο πως θα συγκινηθούμε. Μας καλεί λοιπόν στο να αναζητήσουμε και αν εξερευνήσουμε ή ακόμα και να συνομιλήσουμε με τον βαθύτερο, εσωτερικό εαυτό μας. Θα πρέπει να πούμε από την αρχή πως ο ερωτικός και συναισθηματικός μας κόσμος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Ό,τι λοιπόν έχει σχέση με την προσωπικότητά μας, μας αφορά άμεσα και απόλυτα.

Η Σελήνη μας βοηθά στο να δούμε το τι πραγματικά θέλουμε στη ζωή μας. Το τι ζητάμε πραγματικά είναι κάτι που σχετίζεται με τον εσώτερο εαυτό μας. Μπορεί να μας προσεγγίζουν πολλά είδη ερωτικών συντρόφων. Ποιο είναι όμως εκείνο το οποίο είναι κατάλληλο να μας συντροφεύσει για ολόκληρη τη ζωή μας; Εάν το μάθουμε αυτό, εξασφαλίζουμε την ευτυχία σε μία σχέση που διαρκεί για πάντα, εξασφαλίζουμε την δημιουργία μία οικογένειας.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.