Πότε ξέρουμε πως μία σχέση από απόσταση θα τελειώσει

Γενικά, οι σχέσεις από απόσταση είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, που να πετύχει, σημαίνει πως θα μετρήσουν σημαντικά στη ζωή μας. Όμως, αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος για τον οποίον οι σχέσεις αυτές είναι πιθανόν να έχουν μικρή διάρκεια. Πρέπει να ξέρουμε καλά ποια είναι τα δείγματα που οδηγούν στο τέλος της σχέσης.
Γενικά, οι σχέσεις από απόσταση ακολουθούντα από ορισμένες «ρουτίνες». Ανάλογα με το πρόγραμμα των δύο συντρόφων, τα δύο άτομα τηλεφωνούν το ένα στο άλλο συγκεκριμένες ώρες ή έχον κάποιες άλλες συνήθειες, οι οποίες διατηρούνται για να υπάρχει η αίσθηση της επικοινωνίας. Εάν αυτές οι μικρές «τελετουργίες» σταματήσουν να διατηρούνται, τότε σημαίνει πως έχουν αρχίσει να χάνουν το νόημά τους. Δεν σημαίνει αυτό ότι χάνεται το ενδιέφεραν προς τον σύντροφό μας, αλλά πως αυτά τα οποία μας δημιουργούν την αίσθηση της παρουσίας του αρχίζουν να μην επιτελούν τον σκοπό τους.

Το να μην έχουμε μεγάλη διάθεση να μιλήσουμε στο τηλέφωνο με το πρόσωπο που μας αφορά ή το να μην έχουμε κάτι να πούμε, δεν είναι απαραίτητα σημάδι πως η σχέση οδεύει προς το τέλος της. Μπορεί να είναι απλά μία φάση που έχουμε δυσκολία στο να κρατήσουμε την σχέση μας. Όμως αυτό μπορεί αν αλλάξει. Όταν όμως μας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσουμε τον σύντροφό μας και δεν το κάνουμε, τότε σημαίνει πως η απόσταση κατάφερε να παραμερίσει τα συναισθήματά μας. αυτό είναι και το πιο ισχυρό σημάδι πως η σχέση οδηγείται στο τέλος της.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.