Τι σκέφτηκε άραγε ο οδηγός του φορτηγού, όταν είδε τον οδηγό της μηχανής να χάνει τον έλεγχο και να χτυπάει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της εθνικής οδού; Αντί να προσφερθεί να βοηθήσει, άρχισε να βιντεοσκοπεί … το θάνατο του άτυχου μοτοσικλετιστή!


Το δυστύχημα συνέβη την Τρίτη, στην εθνική οδό κοντά στο Burgau (Bayern), όταν ο 59χρονος μοτοσικλετιστής, έχασε – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – τον έλεγχο της μηχανής του και χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα όσοι είδαν τι συνέβη, προσπαθώντας να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να σώσουν τη ζωή του μοτοσικλετιστή. Εκτός από τον οδηγό ενός φορτηγού, που ακινητοποίησε το φορτηγό του και … άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σκηνή του τραγικού ατυχήματος με το smartphone του.
Η αστυνομία κατάσχεσε το τηλέφωνο του οδηγού του φορτηγού και κατήγγειλε την απρεπέστατη συμπεριφορά του.
Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό, γενικότερα η αστυνομία αναφέρει αντίστοιχα περιστατικά, κατά τα οποία παρακωλύεται το έργο των επιχειρήσεων διάσωσης με τέτοιου είδους συμπεριφορές (όπως η βιντεοσκόπηση με το κινητό τηλέφωνο).
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.