Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-9-2017

Κριός


Μπορείτε να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις σήμερα. Θα έχετε υπόψιν σασ την δυσκολία της ημέρας και θα μπορείτε να παίρνετε σημαντικές ερωτικές αποφάσεις . Να είστε χαλαροί και αισιόδοξοι.

ΤαύροςΔεν είναι η ίδια ημέρα με αυτή που περάσατε χθες ή προχθές. Το σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό. Θέλετε χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα και να επανακαθορίσετε καταστάσεις.

ΔίδυμοιΘα είναι τραγικό λάθος να μην δώσετε αξία στο άτομο που σας αφορά Γενικά υπάρχει ένα κλείσιμο στον εαυτό μας σήμερα, αλλά πιθανώς εσείς να το κάνετε με τον δύσκολο τρόπο.

ΚαρκίνοςΗ προστατευτικότατα σας ίσως προκαλέσει υπερβολές μέσα στην ημέρα. Δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να εκφραστεί, κρύβετε τα συναισθήματά σας, αποφύγετε υπερβολές.

ΛέωνΔένετε μεγαλύτερη αξία στην λογική σας, παρά στο συναίσθημα . Ξέρετε, αυτό, στον αισθηματικό τομέα δεν είναι πάντα και ό,τι το καλύτερο. Μπορείτε όμως να το γυρίσετε θετικά.

ΠαρθένοςΑν δεν δώσετε κάποιον από τον χρόνο σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να το κάνετε για κάποιον σημαντικό λόγο. Μην δράτε απερίσκεπτα, να σκέφτεστε τα αποτελέσματα των πράξεών σας.

ΖυγόςΔεν είναι η στιγμή αυτή η κατάλληλη για μεγάλες κινήσεις. Έχετε ήδη μπει σε μία περίοδο που είναι καλύτερο να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα, να μετριάσετε καταστάσεις.

ΣκορπιόςΗ ημέρα γι εσάς μπορεί αν φανεί πολύ θετική. Προσέξτε όμως, δεν υπάρχει γενικώς θετικό κλίμα και αυτό μπορεί να σας ρίξει. Μην πτοηθείτε, δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση.

ΤοξότηςΝα πάρετε την γνώμη κοντινών σας προσώπων, προτού δράσετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μερικές κινήσεις. Είσαστε κουρασμένοι, έπειτα από πρόσφατες καταστάσεις.

ΑιγόκερωςΗ ημέρα μπορεί να φανεί πολύ θετική για εσάς, αν την αξιοποιήσετε σωστά. Σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε την σκέψη σας σε οργάνωση και να δράσετε για να πραγματοποιήσετε αλλαγές.

ΥδροχόοςΕίναι μία στιγμή που θα επωφεληθείτε από το να ασχοληθείτε με τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε στον αισθηματικό σας τομέα. Αποφύγετε όμως την βιασύνη.

ΙχθείςΔεν είναι και η πιο καλή στιγμή για να κάνετε ορισμένες κινήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε την δέουσα νηφαλιότητα και φαίνεται πως αυτή τη στιγμή δεν την διαθέτετε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.