Ο χωρισμός ως αλλαγή στη ζωή μας

Προφανώς και ένας χωρισμός είναι μία αλλαγή στην αισθηματική μας ζωή και γενικότερα στην ζωή μας. Όμως, οι αλλαγές δεν έχουν ποτέ σταθερά ένα πρόσημο θετικό ή αρνητικό. Πάντα αποτελούν μία μίξη αυτών των δύο. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον πρώτο πλανήτη του ζωδιακού, τον Κριό, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το τι πάει να πει αλλαγή στην συναισθηματική μας ζωή, μετά τον χωρισμό.
Όταν χωρίζουμε τα πάντα αλλάζουν. Όλες οι μικρές συνήθειες που είχαμε στην καθημερινότητά μας εξαφανίζονται την επόμενη κιόλας στιγμή. Πράγματι, είναι δύσκολο πράγμα αυτό. Όμως, αυτές οι συνήθειες δεν είναι πάντα «υγιείς». Αντίθετα, ορισμένες φορές λειτουργούν εναντίον μας. Πολλές φορές ύστερα από έναν χωρισμό μας λείπουν πράγματα που πριν τα μισούσαμε. Γιατί αυτό; Διότι δημιουργούμε μία ψευδαίσθηση, εξιδανικεύοντας την σχέση μας. Στην πραγματικότητα πρέπει να αποδεχθούμε τον τρόπο με τον οποίον κυλάνε τα πράγματα.

Όταν αντιληφθούμε λοιπόν πως η σχέση μας για να τελείωσε υπάρχει κάποιος λόγος πρέπει να την κάνουμε ευκαιρία. Να μάθουμε λοιπόν από το παρελθόν, έτσι ώστε να αρχίσει το μέλλον . τα πάντα αλλάζουν, δεν είναι ανάγκη να κρατήσουμε τίποτα ίδιο. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο, καθώς ακόμα και αν δεν το καταλάβουμε, βρισκόμαστε μέσα στην αλλαγή και το ερώτημα είναι το αν θα συγχρονίσουμε το ρολόι μας στην νέα ώρα ή θα πηγαίνουμε ασύγχρονα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.