Μπουμ: Το Τουρμπίνα Παίρνει Μπρος

Όπως είπε και ο Τούπακ των παραδουνάβιων Ηγεμονιών, ο γνωστός αυτοκράτορας του σύμπαντος και Θεός αυτού, Ρόνο (αναπαύσου εν ειρήνη) "Μπουμ, το τουρμπίνα παίρνει μπρος, ποιος το κάνει το καμός;" Αυτό αναρωτιούνταν πιθανότατα όλοι σου οι γείτονες όταν εσύ έμπαινες στην κρεβατοκάμαρα με το κορίτσι ή το αγόρι σου και έκανες το θαύμα το έξαλλο, τ' αλλιώτικο, το λίγο εξαρχειώτικο και γινόταν ο μαύρος κι ο κακός χαμός με κραυγές, φωνές και ουρλιαχτά που μπορεί να τα περιγράψει μόνο το πιο τρομακτικό παραμύθι της μεσαιωνικής εποχής.
Γυρνούσατε με το αμόρε δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα (αυτό σημαίνει πως είχατε μείνει μιάμιση μέρα κάνοντας τρέλες έξω) και εισχωρούσατε στα ενδότερα του σπιτιού τρομάζοντας τα παιδάκια των διπλανών διαμερισμάτων. Ήσασταν ο λόγος που ο άνθρωπος φοβάται το σκοτάδι, το πάθος προσωποποιημένο, αλλά τώρα το πιο πιθανό είναι να τρομάξετε κανένα γεροξεκούτη επειδή αφήσατε την τιβί ανοιχτή και ξεραθήκατε για έξαλλα νανάκια στον καναπέ, σε απόσταση που μπορεί να επιτρέψει σχολείο αρρένων ο ένας από τον άλλο.

Οι ημέρες γεμάτες άγρια σeξουαλική επιθυμία, φωνών τε και ουρλιαχτών φαίνονται να έχουν πλέον χαθεί στο σκοτάδι της τότε αψεγάδιαστης σχέσης που είχες με το ταίρι σου. Όλα σου φαίνονται μάταια πια και μετά από κάποιες εβδομάδες προσπαθειών έχεις πλέον παραδώσει και έχεις αποδεχθεί πως το σάπισμά ήρθε πλέον στα εικοσιπέντε σου μόλις χρόνια, αλλά όχι, δεν ήρθε ακόμα το τέλος. Έχεις δρόμο μπροστά σου μικρή μου ηλιαχτίδα για να λάμψεις και τη σπάσεις ακόμη περισσότερο στον κύριο Τάκη τον μπακάλη από τον δεύτερο που κάθε φορά λέει πως δουλεύ

ει στις πέντε και θέλει ησυχία, αν και δεν τον έχεις δει ποτέ να λείπει από το σπίτι.

Η ρίζα του προβλήματος είναι πολύ απλά η ρουτίνα μικρή αστραφτερή μου πεταλούδα. Αν δεν δώσεις λίγο χώρο στη σeξουαλική σου ζωή να αναπτυχθεί, δεν θα μπορέσεις ποτέ να επιτύχεις την ζωντάνια και το πάθος που κάποτε κατέκλυζε εσένα και το αμούρ σου μικρέ πολύχρωμε μονόκερε. Πρέπει λοιπόν να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από τις έξαλλες ερωτικές περιπέτειες και να διατηρήσεις ένα διάστημα πλήρους ξηρασίας, έως ότου το ταίρι σου σου ζητήσει μια στάλα του φλογερού σου πάθους γλυκέ και τρυφερέ μου σκόρε. Η αλήθεια είναι πως όσο πικρό κι αν φαίνεται, το σεχ είναι μια συνήθεια και όπως όλες οι συνήθειες απαιτεί κι αυτή την παύση της, την ηρεμία της και πάνω απ' όλα τον χρόνο επούλωσής της έτσι ώστε να πάρει πάλι τις πανέμορφες διαστάσεις και να ακουστεί το μπουμ ξανά, να πάρει η τουρμπίνα και πάλι μπρος… μικρέ όμορφε δρυοκολάπτη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.