Θέλω και επανασύνδεση και αλλαγή. Γίνεται;

Η Σελήνη λοιπόν είναι στον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού, τον Κριό και έτσι οι αλλαγές είναι η βασική ατζέντα της ημέρας. Θίγουμε το θέμα και μπράβο μας. Όμως, επειδή εμείς το ρίχνουμε στην σκέψη και δεν αστειευόμαστε, σκεφτήκαμε και εσένα που θες τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά με πρόσωπο από το παρελθόν . Έλα να δούμε αν έχεις σχιζοφρενιάσει ή αν τα λες σωστά.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα, για να σε κρατήσω και σε αγωνία, μέχρι να δεις την απάντηση. Όταν λέμε ότι γίνονται αλλαγές, στην αστρολογική αργκό, συνήθως εννοούμε πως πρόκειται να δούμε την ζωή μας να αλλάζει κεφάλαιο, να προχωράμε μπροστά σε κάτι καινούριο και ότι σιγά-σιγά η νέα ζωή δεν θα θυμίζει σε τίποτα την καινούρια. Όμως, γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο αν συμπεριληφθεί σε αυτό ένα πρόσωπο από το παρελθόν;

Η ιδέα κατά βάση σχιζοφρενιάζει, πρέπει να το παραδεχθούμε αυτό. Όμως, θα σου πω ένα απλό επιχείρημα: εσύ δεν θα συμμετέχεις σε αυτές τις αλλαγές της ζωής σου; Δεν είναι ερώτηση-παγίδα, ναι είναι η απάντηση. Οι αλλαγές δεν μπορούν να σε βγάλουν εκτός. Όμως αυτό είναι μία απλή προσέγγιση . Ας πούμε κάτι καλύτερο. Όταν πάρεις το παρελθόν και το φέρεις σε ένα αλλαγμένο μέλλον, τότε το παρελθόν κρατά ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του, αλλά ταυτόχρονα μετουσιώνεται σε κάτι καινούριο. Απλά και κατανοητά τα αρπάγματα.

Πήρες την απάντησή σου; Η επανασύνδεση δεν είναι ξεκινώ από εκεί που σταμάτησα. Είναι αλλάζω σελίδα στη ζωή μου και το κάνω με ένα πρόσωπο για το οποίο νοιώθω κάτι. Το ότι με το άτομο αυτό έχω ένα παρελθόν δεν σημαίνει πως δεν προχωρώ σε αλλαγή, αλλά ότι στην αλλαγή μου αποφάσισα να έχω το συγκεκριμένο πρόσωπο. Καλές αλλαγές να έχουμε και καλές επανασυνδέσεις.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.