Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 27-9-2017

Κι εκεί που μπαίνει το γλυκό φθινόπωρο και όλοι ψάχνουν μια αγκαλιά να χωθούν, να σου οι ξαφνικοί χωρισμοί! Τι κακό κι αυτό! Ο Δίας και ο Ουρανός μέσω αντίθεσης δονούν τον άξονα 1ος/7ος Οίκος, δηλαδή ακριβώς τον άξονα των σχέσεων. Ταυτόχρονα ο Ερμής πάει και κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Χείρωνα, δονώντας τον άξονα του κάρμα . Και ο Δίας, με μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάνει τις φαντασιώσεις μας και τις ερωτικές μαγείες να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος! Σήμερα είναι μια μέρα που θα την θυμόμαστε για καιρό, μιας και θα αποτελέσει την – δύσκολη – έναρξη των επόμενων σχέσεών μας. γιατί αυτές που υπάρχουν ήδη, θα περάσουν από σκληρό καμίνι!
Η αντίθεση του Ερμή στον Χείρωνα μπορεί να μας κάνει να αμφισβητούμε σήμερα τις ιδέες ή τους ερωτικούς στόχους μας. Οι παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες που συμβαίνουν τώρα μπορούν να προέλθουν από τη λήψη προσωπικών πράξεων. Η αμφισβήτηση της ικανότητας μας να πάρουμε μια σαφή απόφαση προέρχεται από την αίσθηση ότι οι αντίθετες απόψεις έχουν το ίδιο βάρος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία επιλογής πλευρών. Μπορούμε να πυροβολούμε τους εαυτούς μας στο πόδι όταν παρουσιάζουμε τις ιδέες ή τις απόψεις μας και θα μπορούσαμε να παραπλανούμε τον εαυτό μας όταν επικοινωνούμε. Ένα νέο πεδίο έντασης με το ταίρι μας μπορεί να μας κάνει να ξανασκεφτούμε τα πράγματα, αλλά θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε μια σημαντική ανακάλυψη .

Ο Δίας σχηματίζει μια τεταμένη γωνία στον Ποσειδώνα και κινείται σε μια αντίθεση με τον Ουρανό και μπορούμε εύκολα να παραπλανήσουμε τον εαυτό μας από τις μη ρεαλιστικές ή φουσκωμένες προσδοκίες μας. Μπορεί να είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε σε σχετικές και ρεαλιστικές λεπτομέρειες και μπορεί να είμαστε εξωφρενικοί ή μη πρακτικοί στα όσα ζητάμε από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Η ρουτίνα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μη ικανοποιητική.

Η αντίθεσή του Δία στον Ουρανό είναι μια όψη που σχηματίστηκε για πρώτη φορά ακριβώς τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια τον Μάρτιο και είναι πλέον ακριβής για την τελική ώρα αυτού του σετ. Αυτή είναι μια διαμετακόμιση που φωνάζει για ελευθερία, ιδιαίτερα όσον αφορά τις στενές σχέσεις μας. Επιδιώκουμε την συντροφική σχέση, αλλά επίσης τηρούμε στενά την ατομικότητά μας. Ψάχνουμε για απελευθέρωση ή ελευθερία από τις πιέσεις, τα άτομα και τους τομείς της ζωής όπου αισθανόμαστε περιορισμένοι, περιορισμένοι και περιορισμένοι. Τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα μπορούν να φέρουν εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές στις καρδιές ή τα μονοπάτια. Η επιθυμία να αναπτυχθεί και να σημειωθεί πρόοδος είναι τώρα ανένδοτη. Μπορούμε να διασκεδάσουμε με νέες δυνατότητες και να βρούμε έμπνευση από ασυνήθιστες πηγές, αλλά μπορούμε επίσης να είμαστε επαναστατικοί και παρορμητικοί υπό αυτήν την επιρροή. Ενώ αυτή η διαμετακόμιση μπορεί να μας δώσει το σωστό κίνητρο για να δοκιμάσουμε κάτι νέο ή να ξεφύγουμε από μια περιοριστική κατάσταση, θα πρέπει να προσέχουμε όσο δοξάζουμε όλα όσα είναι νέα και φρέσκα να μην ξεχάσουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς.

Το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού εμφανίζεται απόψε όταν ο Ήλιος στο Ζυγό σχηματίζει ένα τετράγωνο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Υπάρχει ένα θέμα κρίσης γύρω από κάθε φάση φεγγαριού, καθώς αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε δράση . Λίγο αργότερα, έχουμε επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι ενέργειές μας επηρεάζουν όσους βρίσκονται κοντά μας, ίσως με δοκιμές και λάθη . Οποιοδήποτε έργο ή πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε γύρω από τη Νέα Σελήνη είναι τώρα εκτός του εδάφους και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πρώτα εμπόδια.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.