Σχέση μετά από έναν χωρισμό: πότε, πώς

Ο χωρισμός έχουμε ξαναπεί πως αποτελεί έναν μικρό θάνατο, καθώς η σχέση μεταξύ δύο ερωτικών συντρόφων μοιάζει σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Μετά από αυτό, πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις είμαστε έτοιμοι για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι; Και με ποιους όρους θα επιστρέψουμε;
Γενικώς η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα κρίνεται ανάλογα με την κάθε σχέση που τελείωσε και ίσως και με την σχέση που πρόκειται να αρχίσει. Μετά από μία απλή σχέση, με διάρκεια κάποιων λίγων μηνών, το να μπούμε στο ερωτικό παιχνίδι ξανά θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το ταχύτερο τον πρώην . Όμως αυτό δεν σημαίνει να κάνουμε απευθείας σχέση. Αν όμως τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί, δεν υπάρχει λόγος να το σταματήσουμε. Στην περίπτωση σχέσεων μεγαλύτερων, δηλαδή πάνω από έναν χρόνο, ακόμα και αν η σχέση μας ήταν από απόσταση, πρέπει να σκεφτούμε πως με ένα άτομο ζήσαμε μαζί: καλοκαίρι, το πρώτο κρύο του φθινοπώρου, τα Χριστούγεννα, το πρώτο άνθισμα της άνοιξης, το Πάσχα και ξανά το καλοκαίρι-σαν παράδειγμα.

Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει πως είμαστε γεμάτοι από μνήμες. Η κατάσταση αυτή εννοείται πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Οφείλουμε να κάνουμε την χάρη στον εαυτό μας να δουλέψει μόνος του όλα τα δεδομένα, να πάρει απόφαση τον χωρισμό και ύστερα να ξαναμπούμε σιγά-σιγά στο παιχνίδι, δηλαδή αν αρχίσουμε το πιο σοβαρό φλερτ. Το να καταλήξουμε σε σχέση είναι κάτι που δεν πρέπει να το δούμε σαν βοήθεια στο να ξεπεράσουμε κάποιο πρόσωπο, αλλά το έναυσμα για μία νέα αρχή στην συναισθηματική μας ζωή . Αυτά τα δύο μοιάζουν και ίσως αλληλοσυμπληρώνονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είανι τα ίδια δεν πρέπει να βλέπουμε την νέα σχέση ως αποκούμπι του χωρισμού, αν θέλουμε να έχει μακριά πορεία.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.