Να μιλήσω με την νυν του πρώην μου;

Πάλι καλά που σε πέτυχα πριν κάνεις την κίνησή σου. Χαίρομαι που έρχεσαι σε εμένα πριν κάνεις κάποια κίνηση, γιατί έτσι γλιτώνεις από απερισκεψίες. Βλέπεις, όταν είμαστε σε δυνατής συναισθηματική κατάσταση, έχουμε ανάγκη και από μία Τρίτη γνώμη, κάποιου που τα βλέπει τα πράγματα από απόσταση καις την καλύτερη, παίρνουμε την γνώμη του αστρολόγου, που βλέπει τα πράγματα από απόσταση ίδια με αυτήν της Γης με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.
Παρά ταύτα, για να περάσουμε στο δια ταύτα και να ασχοληθούμε με πράγματα από δαύτα, πρέπει να καταλάβουμε τι εννοείς με το να μιλήσεις με την νυν του πρώην . Ο κάθε σώφρον άνθρωπος θα σου έλεγε πως δεν έχεις κανέναν λόγο να μπλέκεις στη ζωή του πρώην του λεχρίτη. Εγώ όμως, περισσότερο παράφρων από όσο πρέπει, θα σου κάνω την ευχάριστη έκπληξη, λέγοντάς σου πως τα πράγματα δεν είναι ποτέ άσπρο-μαύρο. Καμιά φορά, μία τρέλα μπορεί να είναι διασκεδαστική. Το να μιλήσεις με την νυν του πρώην σου είναι κάτι το οποίο θα το κάνεις με κάποιο σχέδιο, που ως σκοπό έχει την εκδίκηση . Και η εκδίκηση βεβαίως είναι κακό πράγμα. Ή μήπως όχι;

Καλό είναι να ξεπεράσεις το πρώην σου, να προχωρήσεις στη ζωή σου, μπλα μπλα μπλα. Αλλά ας πούμε επιτέλους τα πράγματα όπως έχουν. Δεν γουστάρεις να τον βλέπεις να προχωράει πριν από εσένα. Ούτε εμένα μου αρέσει να σε βλέπω έτσι, γι’ αυτό και σου λέω πως μπορείς να κάνεις την τσαπατσουλιά σου. όμως πρόσεξε, κάνε ό,τι κάνεις με διάθεση διασκεδαστική και όχι με κακία. Μην προσπαθήσεις να «εκδικηθείς», με την κακή και βαριά έννοια της λέξης. Κάνε λίγη πλάκα, μην πεις παρατραβηγμένα ψέματα, μην προσπαθήσεις να τους τα διαλύσεις, διότι τότε παρεμβαίνεις επικίνδυνα. Κάνε την πλάκα σου, ώστε μετά να αποχωρήσεις με το χαιρέκακο χαμόγελο που τόσο πολύ σου πάει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.