Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ο Γιάννης Ραγκούσης

«Είμαστε η παράταξη της Διαύγειας και του ιδρυτικού νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Ν.3979/2011, με τον οποίο καθιερώθηκε η νομική υπόσταση και ισχύς της ηλεκτρονικής υπογραφής και του ηλεκτρονικού εγγράφου» τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης για το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Ραγκούσης προσθέτει ότι «με την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα ανοίξουμε τις πόρτες στη νέα γενιά, στις παραγωγικές ηλικίες, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες του εξωτερικού» και υπενθυμίζει ότι ως υπουργός Εσωτερικών που είχε την ευθύνη προετοιμασίας και εισήγησης των συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων είναι βέβαιος για τη σπουδαιότητα τέτοιων μεγάλων προοδευτικών αλλαγών.

«Η νέα προοδευτική παράταξη έχει πολιτικό και ιστορικό χρέος να ανοίξει νέους δρόμους, να πει "ναι" στην καινοτομία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Οι εύλογες επιφυλάξεις για την ασφάλεια του συστήματος πρέπει να μας οδηγήσουν στη λήψη των αναγκαίων διασφαλίσεων, σε καμία περίπτωση στην απόρριψη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας» επισημαίνει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.