Για ποιον λόγο πρέπει να σπάσω το ρολόι του/της πρώην;

Σπάστο το άτιμο, να μην το βλέπω! Έχω δουλειά να κάνω και με αγχώνει να βλέπω την ώρα! Ο/η αξιομίσητος/η πρώην σε κρατούσε στην αναμονή και εσύ ήσουν σε φάση «αυτή η σχέση δεν προχωράει». Σου έκανε και αυτός κόνξες αλλά σου έλεγε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Εσύ έκανες την υπομονή σου, δεν γύριζες το μάτι σου να δεις το ρολόι άλλου ατόμου. Κάτσε να στα πω, μην στέκεσαι στα όρθια, να καταλάβεις πού το πάω.
Μετά από όλη αυτή την υπομονή, όλον αυτό τον χρόνο που έδωσες στο να δουλέψει η σχέση σας, εκείνος/η την έκανε με ελαφρά, διότι «δεν φταις εσύ, φταίω εγώ» και επίσης, επειδή «σου αξίζει κάποιος/α καλύτερος/η από εμένα». Αυτές όμως οι φράσεις δεν ξεπληρώνουν την υπομονή σου και την αγωνία σου. Ο χρόνος-Κρόνος είναι κριτής σκληρός και αμείλικτος! Γουστάρει εκδίκηση, την βρίσκει με την τιμωρία. Δες το λοιπόν αστρολογικο-συμβολικά το πράγμα και θα με καταλάβεις.

Συμμάχησε με τον χρόνο. Πάρε το ρολόι του, το σύμβολο της αποτύπωσης του χρόνου και σπάστο διακριτικά, με το παπούτσι σου. νοιώσε σα να βάζεις τέλος στο διάστημα που έκανες υπομονή, σαν να σπας την αλυσίδα σου με τον χρόνο που αφιέρωσες για την σχέση που έμελλε να πέσει. Να ξέρεις, θα νοιώσεις όμορφα, να ξέρεις, θα γουστάρεις, μαζί με τον Κρόνο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.