Φλερτ με τα Άστρα 8-9-2017

Με την Σελήνη στον Κριό να κάνει μεν τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, να τετραγωνίζει όμως τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δεν είναι και η πιο εύκολη ερωτικά μέρα. Άσε που ο Ήλιος από την Παρθένο αρχίζει να κάνει το δύσκολο τετράγωνό του με τον Κρόνο από τον Τοξότη που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό και φέρνει δυσκολίες στις μακροχρόνιες σχέσεις… Η ημέρα, κάτι ο Ποσειδώνας, κάτι ο Ερμής στα ίσα του μεν αλλά με παράξενες διαθέσεις, δίνει την εντύπωση ότι μας κοροϊδεύουν τα άστρα . Ποτέ δεν το κάνουν αυτό, α-πα-πα… Απλά μας εκπαιδεύουν έχουμε πει. Αν νιώθεις όμως ότι η διαίσθηση είναι το δυνατό σου χαρτί, να την ακολουθήσεις και όλο και σε κάποιο ερωτικό μονοπάτι αξιόλογο θα βρεθείς…
Να στείλω;

Δεν είμαστε και στα καλύτερά μας τελευταία, αλλά δεν το επιχειρούμε κι εμείς το ψηφιακό μπουρλουμπούτι, μπας και μας κάτσει το μανάρι; Το πιο πιθανό είναι να το διασκεδάσουμε κι ας μην παιχτεί κάτι τρελό.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Ναι μωρέ! Είπαμε, είναι λίγο τα μαύρα της τα χάλια η ημέρα απόψε, αλλά αν δεν γουστάρει λίγο η ψυχή και το σώμα μας , πώς θα ανταπεξέλθουμε στην σκληρή καθημερινότητα ρε κορίτσια;

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Βάζουμε ό,τι γουστάρουμε, όπως γουστάρουμε, γιατί έτσι γουστάρουμε. Οι πλανήτες έχουν γραμμένες τις μοδάτες επιλογές μας και προτιμούν να παίξουν μπαλίτσα με πολέμους και άλλα ασήμαντα ζητήματα.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό παίζει, αν και είναι -όπως πάντα- πιο επικίνδυνο εγχείρημα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Παρ' όλα αυτά δεν είναι και κακό να σηκώσουμε μια μικρή γλώσσα κόντρα στους πλανήτες μας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.