Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-9-2017

Κριός
Μην χάνετε τον χρόνο σας σε αυτό που εκ των πραγμάτων ξέρετε πως δεν πρόκειται να έχει το μέλλον που αυτή τη στιγμή ζητάτε. Δείτε τα πράγματα με προσοχή, σε ρεαλιστική βάση.

Ταύρος

Μην διστάσετε να ανοίξετε τα συναισθήματά σας απέναντι στο πρόσωπο που σας αφορά. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως για σήμερα αυτά τα συναισθήματα θα είναι και η γοητεία σας.

Δίδυμοι

Είναι μεγάλο λάθος το να οπισθοχωρείτε όπου βλέπετε πως το κλίμα είναι απλά δύσκολο. Όταν βλέπετε ανταγωνισμό δεν είναι σωστό να φεύγετε. Οι θησαυροί απαιτούν κυνήγι.

Καρκίνος

Είστε πιο ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή, αλλά δεν χάνετε και τον δυναμισμό σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας αφορά, αν επιλέξετε τις σωστές κινήσεις.

Λέων

Μην απομονώνεστε. Έχετε μία ευκαιρία να επενδύσετε θετικά σήμερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή και θα είναι μεγάλο λάθος να απέχετε από τα πράγματα αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Έχετε πάρει μπερδεμένα μηνύματα τελευταία και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας. Δείτε όμως την ουσία των πραγμάτων. Θέστε την λογική σας δυνατότητα σε δράση .

Ζυγός

Δεν είναι καλή ιδέα να μείνετε πίσω, για κανέναν λόγο αυτή τη στιγμή. Ακόμα και αν παρατηρήσετε πως ορισμένες καταστάσεις δεν παίρνουν την επιθυμητή τροπή, πάρτε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Ανεβάστε τον πήχη, διότι η διορατικότητά σας μπορεί αυτή τη στιγμή αν σας πει το τι ακριβώς να κάνετε και το πώς. Μην κάνετε λοιπόν πίσω, πάρτε βαθιά ανάσα και κάντε μακροβούτι.

Τοξότης

Πάρτε τον χρόνο σας απέναντι σε σημαντικές αποφάσεις, ώστε να νοιώσετε βέβαιοι πως γίνονται για το καλύτερο. Δεν είναι άλλωστε ανάγκη να βιαστείτε, για κανέναν λόγο.

Αιγόκερως

Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι, θα καταφέρετε αυτή τη στιγμή αν δεθείτε περισσότερο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι καλή ιδέα να πάρετε ρομαντικές πρωτοβουλίες.

Υδροχόος

Έχετε στόχο, ξέρετε τι θέλετε και κατά την διάρκεια της προσέγγισής σας μαθαίνετε το πώς να τα αποκτήσετε. Η ευκολία σας στην επικοινωνία θα είναι για σήμερα δυνατό όπλο.

Ιχθείς

Είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή να συμβουλευτείτε κάποιον φίλο και γενικότερα έμπιστο πρόσωπο, προτού κάνετε κάποια σημαντική κίνηση μέσα στην ερωτική σας ζωή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.