Ερωτική Σελήνη 8-9-2017

Η Σελήνη είναι στην ισχυρή, πρωτοποριακή χώρα του ερωτικού και φλογισμένου Κριού όλη την ημέρα. Ο άρχοντας του Κριού, ο Άρης, σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί, το ίδιο και η Σελήνη, υποδεικνύοντας μια μεγαλύτερη επένδυση στα ερωτικά αποτελέσματα σήμερα, καθώς και πιθανές εντάσεις αν δεν φτάσουμε στον δρόμο μας!
Τα θέματα του Πλούτωνα λόγω του τετραγώνου με την Σελήνη έχουν γίνει ισχυρότερα. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να υποτιμούνται τα συναισθήματα, οι σχέσεις και ακόμη και οι μικρές ή μεγαλύτερες κινήσεις γενναιοδωρίας. Πρόκειται για μια εποχή προσαρμογών και επαναξιολογήσεων στις προσωπικές μας σχέσεις, ακόμα και θέματα που έχουν να κάνουν με δαπάνες ή ψυχαγωγία ή σε σχέση με την κοινωνική μας ζωή μπαίνουν στο μικροσκόπιο της λογικής. Οι φόβοι και η ζήλια μπορεί να προκύψουν, φαινομενικά από το πουθενά, και μπορούν να μας ωθήσουν να δούμε τα προσωπικά μας τυφλά σημεία. Αλλά ενώ μπορούμε να αγωνιζόμαστε με τα συναισθήματά μας σε κάποιο επίπεδο σήμερα, μπορούμε να αισθανόμαστε ισχυροί και αποτελεσματικοί σε άλλους τομείς της ζωής.

Οι καλές διαθέσεις της Σελήνης που τριγωνίζει την παντοδύναμη Αφροδίτη στον Λέοντα δείχνουν την αντοχή, την δύναμη επίτευξης, την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την εμπειρία από το ερωτικό παρελθόν μας και να αξιοποιήσουμε και την πόζα ακόμα, τους πόρους, τις ικανότητες ηγεσίας και την αποτελεσματική στρατηγική στο φλερτ Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθούμε στην εξάλειψη αρνητικών ή επιφανειακών στοιχείων στη ζωή μας, όπως η επεξεργασία προϋπολογισμών, προγραμμάτων εργασίας, προγραμμάτων και στρατηγικών για τη διατροφή και την υγεία. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με πρόγραμμα και με άμεσο ή έμμεσο τρόπο εμπλέκεται με τον έρωτα, μάλλον δεν μας ενδιαφέρει. Οι προσωπικές προτεραιότητες γίνονται σαφείς τώρα, οπότε κυνηγήστε ότι αγαπάτε (ή αφήστε το να σας κυνηγήσει αυτό).
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.