Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 8-9-2017

Κριός
Σου κάνει κόνξες η δικιά σου επειδή φλερτάρεις πού και πού και όσο κι αν προσπαθείς να την πείσεις πως είναι καθαρά αθώα κουβέντα, αυτή δεν τσιμπάει. Κάνε της τα χατίρια για λίγο καιρό και θα μαλακώσει. Οι ελεύθερες είστε άγρια θηρία στο πέσιμο.

Ταύρος

Έχεις σταματήσει να γκρινιάζεις και έχεις κι εσύ επιτέλους τη διάθεση να κάνεις ρομαντοκατάσταση με τη δικιά σου. Μια βραδινή ρομαντική τσάρκα θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας απόψε. Αν είσαι αδέσμευτη, θα ήταν καλό να κάνεις κίνηση όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Δίδυμοι

Σου κάνει τα θελήματα η καλή σου, αν και ο λόγος που το κάνει είναι κυρίως για να μην τσαντιστείς πάλι με τίποτα άσχετο. Σε αγαπάει και νιώθεις υπέροχα μαζί της, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρελαίνεσαι. Οι ελεύθερες κοιτάξτε και λίγο έξω από την παρέα.

Καρκίνος

Δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση στον πλανήτη, αλλά τουλάχιστον ξέρεις να κρατάς τον εαυτό σου υπό έλεγχο τώρα. Τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν σύντομα, ωστόσο για την ώρα δεν βλέπεις αλλαγές. Οι αδέσμευτες τα έχετε κι εσείς τα νευράκια σας σήμερα.

Λέων

Είσαι σκέτη τρέλα με τη δικιά σου. Έχετε ηρεμήσει και οι δύο και εκτιμάτε το χρόνο που περνάτε παρέα όσο δεν πάει! Ένα καλοκαιρινό ταξιδάκι μαζί θα σας έκανε πολύ καλό, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αν είσαι ελεύθερη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη ρίξεις απόψε.

Παρθένος

Τους έχεις πρήξει όλους στην παρέα με την πάρτη της και συνέχεια κελαηδάς για το πόσο όμορφη και γοητευτική είναι. Νιώθεις γενικά λες και είσαι η μόνη που είχε σχέση. Έβερ. Τα αδέσμευτα εκφράστε το γουστόζικο, εκκεντρικό σας στυλάκι να σας χαρούμε.

Ζυγός

Θες τα πάντα και τα θέλεις τώρα. Θες να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου και να πας μαζί με τη δικιά σου σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Κούλαρε και συζήτα το με την κοπέλα σου. Θα σου διώξει τα άγχη. Οι αδέσμευτες είστε έτοιμες για κάτι σοβαρό, αρκεί ωστόσο να είναι και ανατρεπτικό.

Σκορπιός

Έχεις σπαστεί με διάφορες φάσεις στη σχέση σου, δεν αφήνεις ωστόσο να χαλάσει η διάθεση και ο χρόνος σου με την καλή σου. Γενικά τα πάτε πολύ καλά μαζί και επικοινωνείτε άψογα. Αν είσαι ελεύθερη, ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι γουστάρεις περισσότερο σε μια σχέση.

Τοξότης

Δε βγαίνετε και πολύ από την κρεβατοκάμαρα τελευταία. Έχετε κολλήσει εκεί και τα γούστα και η φαντασία σας έχουν φτάσει στο θεό. Δεν έχετε ανάγκη κανέναν εκτός από τις ορμόνες σας και λατρεύετε όσο δεν πάει το χρόνο που περνάτε μαζί. Οι ελεύθερες για να βλέπω να κινείστε!

Αιγόκερως

Τα πράγματα άλλαξαν απότομα και είναι μες την γκρίνια η τύπισσα. Ξέρεις να το διαχειρίζεσαι, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Έχεις κομματάκι δύσκολη ημέρα μπροστά σου. Οι ελεύθερες είστε για ποτάκι και εναλλακτικές καλοκαιρινές γνωριμίες.

Υδροχόος

Είσαι τρέλα με την κοπέλα σου και γουστάρεις να μοστράρεις τα κέφια και τη σχέση σου. Είστε για να σας ζηλεύουν και το ξέρεις. Χειρίζεστε και οι δυο τέλεια τις αναποδιές και είστε πολύ καλές στη διαχείριση παρεξηγήσεων. Οι ελεύθερες βγείτε να το χαρείτε ωρέ!

Ιχθείς

Συνεχίζει να σου κάνει κόνξες επειδή ζηλεύει που είσαι μια κούκλα -όχι πως αυτή δεν είναι- αλλά εσύ το βρίσκεις γλυκούλι και κομπλιμεντιάρικο και δεν παρεξηγείς. Μια ρομαντική έξοδος θα ήταν ό,τι πρέπει. Αν είσαι ακόμα ελεύθερη χωρίς να το θες, κάτι κάνεις λάθος, γιατί απλά τα σπας με τη γοητεία σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.