Ερωτοσκόπιο 8-9-2017

 Η ημέρα θα μας φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και αυτό θα απελευθερώσει από μέσα μας πιο ευγενικές πτυχές των συναισθημάτων μας. θα γίνουμε πιο πιστοί και σταθεροί στον συναισθηματικό μας κόσμο. Ταυτόχρονα, θα είμαστε πιο γοητευτικοί και κοινωνικοί. Σε αυτό θα προσθέσει και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Θα έρθουμε πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο, θα μοιραστούμε πολλά και θα είμαστε πολύ σταθεροί. Βρίσκουμε λοιπόν την συναισθηματική μας αρμονία .
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έρχεστε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι Κριοί θα κάνετε ρομαντικές κινήσεις. Οι Ζυγοί ξεπερνάτε παλιότερες παρεξηγήσεις . Οι Καρκίνοι είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις. Οι Αιγόκεροι ανανεώνετε την σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Για να έχετε ερωτικές επιτυχίες, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε θετικοί και αισιόδοξοι. Οι Δίδυμοι εκπέμπετε γοητεία . Οι Τοξότες είσαστε πιο προσιτοί. Οι Παρθένοι πλησιάζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι Ιχθείς είστε πιο ρομαντικοί. Για να ξέρετε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν χάνετε άλλο χρόνο. Οι Υδροχόοι είστε έτοιμοι για σημαντικές αποφάσεις . Οι Λέοντες είστε ανανεωμένοι. Για τους Ταύρους είναι ιδανική ημέρα για μεγάλες κινήσεις. Οι Σκορπιοί εμφανίζεστε πιο θετικοί απόψε, πάρτε πρωτοβουλίες.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.