Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 8-9-2017

Λοιπόν, η ημέρα δεν είναι και τέρμα τυχερή ερωτικά, αλλά δεν είναι και εντελώς κακορίζικη. Ο Ήλιος από την Παρθένο κάνει μια θετική κομψή προσέγγιση στην Αφροδίτη από τον Λέοντα, σαν να λέμε θυμόμαστε ότι η ζωή δεν είναι μόνον προσφορά και μόνον υποχρεώσεις, υπάρχει και ο έρωτας σαν διασκέδαση και σαν διαφυγή, επιτέλους. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεθαρρεύουμε με τον Ήλιο, μιας και έχει και αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και ξεκινάει την κακή του και την ψυχρή του σχέση με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Οι σχέσεις γενικά και σε πολλά επίπεδα θα δοκιμαστούν. Ειδικά όσες σχέσεις έχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ξεκινήσει σε κάποιο ταξίδι, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή και είχαν αρχικά φανεί ότι αποτελούν καρμικό δώρο, θα αποκαλυφθούν καρμικό άδωρο!

Μιας και μιλάμε για τον πολύ ενεργοποιημένο – λόγω Σελήνης – Ποσειδώνα, έχετε τον νου σας. Πραγματικά θα μπορούσατε να καταλήξετε με ένα συνολικά ψεύτικο ερωτικό όνειρο. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο μακριά από την πραγματικότητα έχετε παρασύρει την ψυχή σας. Θυμηθείτε ότι ο Ποσειδώνας δεν είναι ποτέ μόνο για εσάς ή τις επιθυμίες σας. Είναι πιο πιθανό να απογοητευτείτε αν έχετε καταλάβει κάτι υποκειμενικό και προσωπικό. Ο Ποσειδώνας είναι διαπροσωπικό βλέμμα πέρα από αυτό που θέλετε.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, αυτή η σημερινή ημέρα θα είναι ολισθηρή και εξαιρετικά ευαίσθητη. Κανένα όριο δεν σημαίνει ότι είναι μεγάλη παλίρροια για ψυχική ή ερωτική δουλειά. Αν θέλατε να διαλύσετε τα όρια, αυτή είναι η μέρα σας. Θυμηθείτε όμως ότι θα είναι πολύ εύκολο να τα χάσετε όλα, καθώς ο Ποσειδώνας διαλύει τον αυτοέλεγχό σας μαζί με αυτά τα όρια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.