Αστρολογικό Δελτίο 8-9-2017

Η ημέρα προσφέρει την δυνατότητα να εξωτερικεύσουμε τα ταλέντα μας. Ο Ήλιος βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εμείς πρόκειται να στοχεύσουμε περισσότερο στους ανώτερους σκοπούς μας. Αποκτούμε καλύτερη μέθοδο, σταθερή θέληση και αναδεικνύουμε τις ιδιαίτερες δυνατότητές μας. Θα κατανοούμε τους άλλους και θα είμαστε διορατικοί.
Κάποιες υπερβολές κατά την επικοινωνία μπορούν να γίνουμε με το τετράγωνο Ηλίου-Κρόνου και αν και το παραπάνω τρίγωνο θα μας βοηθήσει στην στόχευση, το τετράγωνο θα μας φέρει ορισμένα εμπόδια στις προσπάθειές μας. Η δύναμη της θέλησής μας όμως μπορεί αν ανατρέψει θετικά τα πράγματα.

Το τετράγωνο αυτό δεν θα καταφέρει να παίξει παντοδύναμο ρόλο στην επικοινωνία, καθώς θα έχουμε και το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, που θα μας επιτρέψει να ελευθερώσουμε θετικά και αγνά συναισθήματα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε δυναμικοί και έτοιμοι για αλλαγές. Οι Κριοί αποκτάτε μεγαλύτερη επιμονή. Οι Ζυγοί σκέφτεστε και τους άλλους στις αποφάσεις σας. Οι Καρκίνοι εμφανίζεστε πιο ευαίσθητοι. Οι Αιγόκεροι προσέξτε ορισμένες εντάσεις.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσπαθείτε να βρείτε ορισμένες ισορροπίες. Οι Δίδυμοι καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που ζητάτε. Οι Τοξότες είστε συνεπείς και αποτελεσματικοί. Οι Παρθένοι έχετε ευκολία απέναντι σε σημαντικές υποχρεώσεις. Οι Ιχθείς προσέξτε την υποκειμενικότητά σας. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έρχεστε πιο κοντά στους σημαντικούς σας στόχους. Οι Υδροχόοι ακολουθείτε σταθερά βήματα. Οι Λέοντες έχετε ευκολία στο να καταλαβαίνετε τους άλλους. Οι Ταύροι είστε πιο υποστηρικτικοί. Οι Σκορπιοί έχετε ιδιαίτερη διαίσθηση .

Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
 
Ήλιος
Τετράγωνο
Κρόνος
  
Ήλιος
Αντίθεση
Ποσειδών
  
Ήλιος
Πλούτων
  
Ήλιος
Εξάγωνο
Ωροσκόπος
  
Σελήνη
Τρίγωνο
Αφροδίτη
  
Σελήνη
Τετράγωνο
Πλούτων
  
Ερμής
Σύνοδος
Αρης
  
Ερμής
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ερμής
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Ωροσκόπος
  
Αρης
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Δίας
Εξάγωνο
Κρόνος
  
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
  
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Ποσειδών
Εξάγωνο
Πλούτων
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.