Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 8-9-2017

Το αφάνταστα δυναμικό, αλλά ταυτόχρονα ήπιων τόνων 9 φωτίζει την ημέρα μας και ερωτικά και γενικότερα. Είναι μια ευκαιρία να καταδυθείτε χωρίς ασφάλειες στο βάθος της ψυχής σας και να ψαρέψετε τα πολύτιμα μαργαριτάρια που έχουν δημιουργήσει οι εμπειρίες σας και – γιατί όχι – και τα λάθη σας.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εστιάσετε σε ένα ζήτημα εργασίας, ώστε να μην χρειάζεται να αισθανθείτε τι συμβαίνει στα βάθη της ψυχής σας, κάντε κάτι ριζοσπαστικό και βάλτε πρώτα την εσωτερική σας ζωή για λίγες μέρες. Πραγματικά θέλετε να μάθετε και να κατανοείτε τα βάθη των συναισθημάτων σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Κάντε ένα βήμα πίσω. Αυτό που ζείτε ερωτικά είναι ακόμα ανεπτυγμένο σε μικρό βαθμό για να κάνετε οποιεσδήποτε κρίσεις. Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε μια κατάσταση, η οποία προσφέρει διασκέδαση μόνο. Συνεχίστε να δοκιμάζετε μέχρι να βρείτε κάτι που είναι πραγματικά ευχάριστο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Ξαφνικά, όλα όσα έχετε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες αρχίζουν να έχουν νόημα. Υπάρχει ένας λόγος για όλα, και αυτό πρέπει να το δείτε ως ανακούφιση. Θυμηθείτε: μπορείτε να καθίσετε με την ανακάλυψή σας και όχι να δράσετε για αυτήν. Όμως αν δεν δράσετε, δεν θα δώσετε συνέχεια.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε έμμονοι με κάτι, το οποίο είναι ένα εντελώς θετικό ζήτημα, εκτός αν είναι μια αρνητική εμμονή με τον εαυτό σας. Σε περίπτωση που αυτό είναι αλήθεια, κάνετε μια συνειδητή επιλογή για να κάνετε μια πιο προσεκτική προσέγγιση .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Ορίστε μόνοι σας τι θα ήταν ένα θετικό ερωτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να ορίσετε τα πάντα μόνοι σας ή να βρείτε μια περιγραφή της φερεγγυότητας από το ταίρι σας που λειτουργεί για εσάς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε τη δική σας έννοια της επιτυχίας, έτσι ώστε να είναι μια απτή και όχι μια αόριστη ιδέα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Αρκετοί παράγοντες, θα βοηθήσουν να κινηθεί πολλή ενέργεια που έχει κολλήσει. Δεν χρειάζεται να εκπληρώνετε όλους τους ερωτικούς στόχους σας ταυτόχρονα. Πάρτε τους ένα κάθε φορά, λίγο σε κάθε προσπάθεια-αργά και σίγουρα. Αυτό, θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Η σημερινή δόνηση είναι και μια πρόσκληση για να καθορίσετε πολλά από τα βάρη σας, ιδιαίτερα τον φόβο του να βλέπετε και να γνωρίζετε το ποιοι είστε. Τραβήξτε τις κουρτίνες της ζωής σας ανοιχτές και μιλήστε για την αλήθεια της πραγματικότητάς σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Θα χρειαστεί να περπατήσετε αυτή την λεπτή γραμμή ανάμεσα στην συντροφική φροντίδα και τη δημιουργική ελευθερία. Φαίνεται να είστε καλά συντονισμένοι για να κάνετε τα πράγματα σωστά. Μπορείτε να χαλαρώσετε σε αυτό και αφήστε τον εαυτό σας ώστε να απολαύσετε την έμπνευση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η σημερινή κατάσταση ίσως σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς. Μάλλον, χρησιμοποιήστε τυχόν αμφιβολίες ως τρόπο για να ανεβάσετε το παιχνίδι σας, το οποίο υποστηρίζεται σήμερα. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να συνειδητοποιήσετε τα δεδομένα και τα γεγονότα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.