Αστρολογική Αστρολογική Ταρώ 8-9-2017

 Κριός – Άσσος των Κυπέλλων
Ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε το ταίρι σας να αντιληφθεί την απίστευτη ποσότητα αγάπης που τρέφετε προς το πρόσωπό του. Οι γενναιόδωρες ερωτικές σας κινήσεις θα καθοδηγήσουν τη βραδιά.

Ταύρος – Πέντε των Ράβδων

Ίσως υπάρξουν κάποια σημαντικά άγχη σήμερα τα οποία θα προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, ωστόσο ο σύντροφός σας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε.

Δίδυμοι – Τρία των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν στη σχέση σας από εξωτερικούς παράγοντες κάνουν το ταίρι σας να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά που είναι κοντά σας.

Καρκίνος – Έξι των Ράβδων

Οι τρόποι σας θα είναι το στοιχείο το οποίο θα κάνει το σύντροφό σας να νιώσει την αγάπη που τρέφετε για αυτόν. Θυμηθείτε τι θα θέλατε να νιώσετε και εσείς από εκείνον, και η βραδιά θα είναι μαγική.

Λέων – Η Ιέρεια Αντεστραμμένο

Κάποια εξωτερική ενέργεια ίσως «ταρακουνήσει» τη σχέση σας σήμερα, φοβίζοντας τόσο εσάς όσο και το σύντροφό σας, ωστόσο δεν θα είναι αρκετά δυνατή για να νικήσει  τη σχέση σας.

Παρθένος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Είστε ίσως κάπως κουρασμένοι λόγω του προγράμματός σας και αναζητάτε μια περίοδο ηρεμίας στη ζωή σας. Αφήστε το ταίρι σας να σας χαλαρώσει και να διώξει τα άγχη σας.

Ζυγός – Πέντε των Κυπέλλων

Ίσως χρειαστεί να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία σήμερα, μιας και το ταίρι σας μπορεί να είναι απότομο μαζί σας λόγω κάποιων εξωτερικών πιέσεων.

Σκορπιός – Οι Ερωτευμένοι

Η αγάπη και ο έρωτας θα είναι τα βασικά συναισθήματα που θα καθοδηγήσουν την αποψινή σας βραδιά. Η τρυφερότητα με την οποία συμπεριφέρεστε εσείς και σύντροφός σας θα είναι μια πραγματική ανταμοιβή.

Τοξότης -

Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την διάρκεια της ημέρας ωστόσο και οι δύο θα καταφέρετε να την αναστήσετε γρήγορα.

Αιγόκερως – Έξι των Σπαθιών Αντεστραμμένο

Θέλετε να αποκτήσετε το χώρο που σας αξίζει στη σχέση σας περνώντας λίγο χρόνο μακριά από το ταίρι σας και ίσως νιώθετε ενοχικά για αυτό. Μιλήστε στο σύντροφό σας και θα καταλάβει.

Υδροχόος – Εννιά των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο

Ίσως νιώσετε κάπως αδικημένοι και πιεσμένοι σήμερα, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείτε με το σύντροφό σας για αυτό. Εξηγήστε στο ταίρι σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.

Ιχθύς – Η Σελήνη Αντεστραμμένο

Κάποια εμπόδια ίσως συνεχίσουν να υπάρχουν στη σχέση σας, ωστόσο ξέρετε καλά τί πρέπει να κάνετε για να τα καταπολεμήσετε γρήγορα και να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας με το ταίρι σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.