Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 7-9-2017

Είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος που και ο Ερμής έχει γυρίσει ορθός και ο μέγας Άρης έχει περάσει στην Παρθένο, και με αυτόν τον τρόπο μετατοπίζεται ολόκληρη η ισορροπία της πλανητικής επιρροής. Τώρα, οι ανάδρομοι πλανήτες είναι λιγότεροι από αυτούς που βρίσκονται σε άμεση κίνηση. Τα πράγματα αρχίζουν να . Τα μπλοκ και οι δυσκολίες είναι λιγότερα. Ακόμη περισσότερο, αυτή είναι η τελευταία μέρα των επιρροών της έκλειψης. Ναι, μερικές παρενέργειες θα διαρκέσουν μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 20 του μήνα, αλλά ουσιαστικά είμαστε απαλλαγμένοι από αυτές τις επιρροές .
Επίσης, η Αφροδίτη από τον Λέοντα αρχίζει να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Σήμερα η πτυχή αυτή είναι ακόμα αδύναμη μόνη της, αλλά παρ 'όλα αυτά, εξουσιοδοτεί και εξουσιοδοτείται από το εξάγωνο μεταξύ του Δία και του Κρόνου. Τα περισσότερα κύματα από το  σημαντικό εξάγωνο του Δία και του Κρόνου και από το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία θα τα νιώθουμε να εξελίσσονται σιγά – σιγά, χορταστικά!

Για να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα, ο Ήλιος εξακολουθεί να αντιτάσσεται στον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Και βέβαια, τόσο ο Άρης όσο και η Σελήνη έχουν πάει στους επόμενους ζωδιακούς εκπροσώπους, ο Άρης στην Παρθένο και η Σελήνη στον Κριό, σηματοδοτώντας αντίστροφες ενέργειες, ο Άρης καλμάρει, η Σελήνη γκαζώνει. Είναι η τέλεια στιγμή για μια επιθετική προσέγγιση από μεριάς των γυναικών προς τους άντρες, και όταν συμβαίνει αυτό, πάντα μας αρέσει (και αρέσει και στους άντρες κι ας κλαίγονται δήθεν).

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.