Ερωτική Σελήνη 7-9-2017

Και αφού μας χάρισε την Πανσέληνο στους Ιχθείς η Σελήνη, κάνει κάτι πολύ εντυπωσιακό, σαν κανονική ντίβα: ήδη από τις 11 και κάτι το βράδυ στις 6 του Σεπτέμβρη – ημέρα της Πανσελήνου λέμε τώρα, βγαίνει Κενή Πορείας. Και δεν πατάει το πόδι της στον Κριό πριν από τις 3.01 ακριβώς το μεσημέρι, σήμερα 7 του μήνα! Δηλαδή: ήρθα, σας αναστάτωσα, βγάλτε τα τώρα μόνοι σας πέρα, δεν μπορώ να σας νταντεύω, έχω και μποτέ να κάνω, καθότι στον Κριό αναγεννάται πλήρως! Παλιοκόριτσο!
Φυσικά, ακόμα είμαστε κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου. Η Σελήνη δεν μας χαρίζει σημαίνουσες όψεις αυτήν την ημέρα, αλλά το δικαιούται να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της. Εμείς θα ασχολούμεθα με το τι μας συνέβη, τι ακούσαμε, τι καταλάβαμε από την μαγική Πανσέληνο. Όλα, μα όλα τα ερωτικά θέματα θα είναι θολά και συγκεχυμένα και περίεργα. Υποσχέσεις θα αιωρούνται στον αέρα, αλλά και οι απειλές για χωρισμό δεν θα πηγαίνουν πίσω – όλα θα μοιάζουν πιθανά και όλα ακίνητα, έτσι όπως είναι τα πράγματα σε έναν βυθό (hello, Πανσέληνο στους Ιχθείς είχαμε, σαφήνεια θέλουμε;).

Η σημερινή ημέρα θα ήταν κατάλληλη για ενάρξεις σχέσεων, τουλάχιστον από το μεσημέρι και μετά που ο Κριός υποδέχεται την Σελήνη. Αλλά έχει στην ουσία έναν χαρακτήρα πιο βαθύ και πιο προσωπικό. Μήπως αυτό που πρέπει να βάλουμε στην ζωή μας, η έναρξη που χρειαζόμαστε, είναι μια νέα σχέση με τον εαυτό μας; έτσι για αλλαγή, έτσι για να δούμε μήπως αλλάζοντας το μέσα μας αλλάξουν και οι συνθήκες και τα μόνιμα λάθος μοτίβα των ερωτικών μας σχέσεων.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.