Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Κριός
Έχετε την απαραίτητη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, που λογικά επιθυμούσατε ήδη, μην διστάσετε.

Ταύρος

Αυτή της στιγμή μπορείτε να έρθετε πολύ πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν έχετε κάτι για το οποίο θέλετε να απολογηθείτε, κάντε το, διατηρώντας την αξιοπρέπειά σας.

Δίδυμοι

Ο δυναμισμός και η στόχευσή σας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να πάρετε τον δρόμο που έχετε σχεδιάσει ήδη. Δεν είναι καλή στιγμή για να παραιτηθείτε, διώξτε τις αρνητικές σκέψεις .

Καρκίνος

Η ώρα των αλλαγών έχει σημάνει και εσείς είσαστε έτοιμοι για να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής. ην σταματήσετε για κανέναν λόγο, πάρτε τις αποφάσεις σας.

Λέων

Η στιγμή είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για να κάνετε στην ερωτική σας ζωή τις αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε, μην σταματήστε μπροστά στο οποιοδήποτε εμπόδιο, απλά αντιμετωπίστε το.

Παρθένος

Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα για να σας σταματήσουν τώρα. Έχετε βάλει ορισμένες στοχεύσεις και δεν θα σταματήσετε εάν δεν τις δείτε να υλοποιούνται, μην σταματάτε.

Ζυγός

Κάνετε νέες κινήσεις και παίρνετε σημαντικές πρωτοβουλίες μέσω των οποίων προσεγγίζετε πρωτότυπα το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μεγάλη στιγμή για σας και για το πρόσωπο που σας αφορά.

Σκορπιός

Ορισμένοι φόβοι που ίσως υπήρχαν μέσα σας και λογικά αφορούσαν το ερωτικό σας παρελθόν , εξαφανίζονται σιγά-σιγά, χάρις την εσωτερική σας δύναμη . Έρχεται η ώρα των αλλαγών.

Τοξότης

Μην κάνετε βήματα προς τα πίσω, νοιώστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ώστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, για να δείτε την ερωτική σας ζωή να παίρνει τον δρόμο που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να έρθετε πολύ κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είστε ακαταμάχητοι αυτή την στιγμή και ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, μην χάνετε χρόνο.Υδροχόος

Αλλαγές γίνονται τριγύρω σας και είτε συμμετέχετε σε αυτές σε δευτερεύοντα ρόλο, είτε τις προκαλείτε εσείς, θα καταφέρετε να συγχρονιστείτε μια χαρά στο νέο τοπίο, με ευκολία.

Ιχθείς

Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι πιο χαλαρός και ελεύθερος μπροστά από εμπειρίες καινούριες. Αν το κάνετε αυτό, θα εκλάβετε θετικά τα δώρα της ημέρας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.