Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-9-2017

Κριός
Είστε από αυτούς που έχουν το μεγαλύτερο προνόμιο ως προς το να παίξουν ενεργό ρόλο απέναντι στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. Πάρτε τις αποφάσεις σας και δράστε.

Ταύρος

Έχετε ορισμένα ευγενή αισθήματα τα οποία είναι σε θέση να εντυπωσιάσουν και να γοητεύσουν το πρόσωπο που σας αφορά. Μην χάνετε λοιπόν πολύτιμες ώρες, πάρτε πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Δεν είναι στιγμή για να μένετε πίσω, αλλά για να παίρνετε πρωτοβουλίες. Είστε πολύ ευνοημένοι αυτή τη στιγμή ως προς το να κινηθείτε αυθόρμητα και να κάνετε την κίνησή σας.

Καρκίνος

Οι αλλαγές είναι κοντά και θα γίνουν με τρόπο θετικό. Συντονιστείτε λοιπόν με αυτή την θετική ατμόσφαιρα, κάνοντας μία κίνηση προς το πρόσωπο που σας αφορά, μην χάνετε χρόνο.

Λέων

Καθώς ξεπερνάτε διάφορες ενοχές που αφορούν το παρελθόν, μπορείτε να παρουσιάσετε ένα νέο πρόσωπο. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας.

Παρθένος

Ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε αυτή της στιγμή για να ενσωματώσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν στις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ζυγός

Βγάζετε ένα πρόσωπο πολύ πιο θετικό προς ορισμένα σοβαρά ζητήματα ου αφορούν τον ερωτικό τομέα. Είστε λοιπόν σε θέση να κάνετε την προσέγγισή σας αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Αν μία σχέση από το παρελθόν σας έχει πληγώσει, τότε θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε όλους τους φόβους σας σήμερα με μεγάλη αποτελεσματικότητα και θα τους αφήσετε πίσω.

Τοξότης

Μην νομίζετε πως τα πράγματα θα μείνουν στην κατάσταση που βρίσκονται για πολύ ακόμα καιρό. Ούτε όμως να θεωρείτε πως πρόκειται να αλλάξουν με τον τρόπο που θέλετε, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

Αιγόκερως

Καθώς βγάζετε ένα τρυφερό και υποστηρικτικό πρόσωπο, θα φανείτε εντελώς διαφορετικοί στα μάτια ενός ατόμου από το παρελθόν. Μην χάσετε λοιπόν περισσότερο χρόνο.

Υδροχόος

Είσαστε οι ειδικοί σε ό,τι αφορά την αλλαγή και αυτή τη στιγμή οι αλλαγές θα έρθουν στο προσκήνιο. Είστε σε θέση να βάλετε ξανά στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Ιχθείς

Δεν είναι στιγμή για να μπλέκεστε με παρεξηγήσεις, καθώς η ημέρα γενικότερα είναι πολύ θετική και βρίσκετε σε θέση να σας προσφέρει τις αλλαγές τις οποίες επιζητείτε αυτή την περίοδο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.