Φλερτ με τα Άστρα 7-9-2017

Η ημέρα πολλά υπόσχεται στον έρωτα και λίγα δίνει. Είναι μεν η Σελήνη φουριόζα στον Κριό, με διάθεση να μας κάνει να πάρουμε από την αρχή το νήμα των σχέσεων, είναι και ο Ερμής ορθός και ένα «ουφ» το κάνουμε, αλλά «ουφ» με «ούφο» ένα μηδενικό δρόμος είναι… Με τον Ποσειδώνα πολύ ενεργοποιημένο από την πρόσφατη Πανσέληνο να μοιράζει χρυσόσκονη από σιλικόνη, άνευ ουσιαστικής αξίας, όλα όσα ακούμε ψευτίζουν στη διαδρομή και ο έρωτας ψευδίζει κάτι σ’ αγαπώ τόσο μεθυσμένα που η κλήση μας προωθείται. Θέλει λίγη υπομονή και αυτή η μέρα και αυτή η περίοδος γενικά…
Να στείλω;

Γίνεται κι αυτό, αλλά καλό θα ήταν να μην περιμένουμε τρελές εξελίξεις. Μπορεί το έξαλλο φλερτ να το έχουμε μέσα μας, αλλά η ημέρα δεν είναι και η πιο τυχερή, επομένως είναι λογικό να φάμε απόρριψη .

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό λογικό είναι να το κάνουμε. Θέλουμε να ξεσκάσουμε λίγο βρε παιδί μου και να ευχαριστηθούμε το φυσικό ταλέντο μας στο πέσιμο. Και πάλι η πιθανότητα επιτυχίας είναι μικρή, αλλά η διασκέδαση είναι σίγουρη.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα φωνάζει: " Βάλε φορεματάκι , βάλε φορεματάκι, βάλε φορεματάκι!", επομένως… ας βάλουμε το φορεματάκι μας κι ας εξερευνήσουμε τα αχαρτογράφητα νερά της αποψινής νύχτας.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Η ημέρα μπορεί να μην είναι τελείως άστα να πάνε (ναι, δεν με αφήνουν να βρίζω στα κείμενα), ωστόσο το να αντιμιλήσουμε στους πλανήτες που μας παρακολουθούν είναι αρκετά ριψοκίνδυνο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.