Αστρολογικό Δελτίο 7-9-2017

Νέες αρχές ξεκινούν από σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται πλέον στον Κριό και εφόσον αυτή τη στιγμή είναι στον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού, ήρθε η ώρα να κάνουμε κι εμείς το νέο ξεκίνημα στη ζωή μας. Μην ξεχνάνε άλλωστε πως ο Ουρανός-δηλαδή ο πλανήτης των μεγάλων και ριζικών αλλαγών-βρίσκεται ήδη ανάδρομος στον Κριό. Κάτι τέτοιο σημαίνει με λίγα λόγια πως είμαστε έτοιμοι για να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας και να αφήσουμε πίσω ό,τι θέλουμε να μείνει εκτός. Ο Άρης ως κυβερνήτης του Κριού θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη και το θάρρος για να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για αυτές τις μεγάλες αλλαγές.
Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως ο Ουρανός, ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στον Κριό, σήμερα σχηματίζει και τρίγωνο με τον κυβερνήτη του, δηλαδή με τον Άρη. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία, θα γίνουν βασικά αιτήματα της ημέρας και θα κάνουμε τα πάντα για να τα διεκδικήσουμε. Θα είμαστε δυναμικοί και έτοιμοι να φτάσουμε στα όριά μας, για να επιτύχουμε θετικούς σκοπούς.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε σε μία μεταβατική φάση στη ζωή σας. Οι Κριοί δεν έχετε τίποτα να περιμένετε, κάντε την κίνησή σας. Οι Ζυγοί είστε ευδιάθετοι και προστατευτικοί. Οι Καρκίνοι προχωράτε σε ό,τι μέχρι στιγμής φοβόσασταν. Οι Αιγόκεροι έχετε μέθοδο στις κινήσεις σας.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε έτοιμοι να βάλετε στο πρόγραμμά σας δραστικές αλλαγές, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ι Δίδυμοι εμφανίζεστε ακέραιοι και συνεπείς στο πρόγραμμά σας. Οι Τοξότες δεν χάνετε χρόνο απέναντι στους στόχους σας. Οι Παρθένοι αιφνιδιάζετε με τις κινήσεις σας. Οι Ιχθείς προσέξτε κάπως την παρορμητικότητά σας.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε έτοιμοι για μεγάλα βήματα στη ζωή σας. Οι Υδροχόοι κάνετε μεγαλεπήβολες κινήσεις, με επιτυχία. Οι Λέοντες βγάζετε μεγάλα συμπεράσματα από τις παρελθοντικές σας εμπειρίες . Οι Ταύροι παρέχετε ασφάλεια σε κοντινά σας πρόσωπα . Οι Σκορπιοί εμφανίζεστε ανανεωμένοι και δυναμικοί.


Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
 
Ήλιος
Αντίθεση
Ποσειδών
  
Ήλιος
Πλούτων
  
Ήλιος
Εξάγωνο
Ωροσκόπος
  
Ερμής
Σύνοδος
Αρης
  
Ερμής
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ερμής
Τρίγωνο
  
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Ωροσκόπος
  
Αρης
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Δίας
Εξάγωνο
Κρόνος
  
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
  
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Ποσειδών
Εξάγωνο
Πλούτων
 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.