Ερωτοσκόπιο 7-9-2017

 Νέα αρχή για τον αισθηματικό μας κόσμο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού και αυτό θα φέρει σε εμάς τα απαραίτητα νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή . Η σχέση μας θα ανανεωθεί και θα έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφό μας. Αυτό που ζητάμε από την σχέση μας είναι η ελευθερία. Οι αδέσμευτοι θα έρθουν πιο κοντά με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Είναι πιθανόν να υπάρξουν είτε νέες σημαντικές γνωριμίες, είτε νέες σχέσεις με άτομα που μας αφορούν.
Η Αφροδίτη βρίσκεται σε τρίγωνο με το Κρόνο. Η όψη αυτή μας βοηθά να ξεπεράσουμε παρεξηγήσεις της τελευταίας περιόδου, μας κάνει πιο υποχωρητικούς και μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά με το πρόσωπο που έχουμε μέσα στην ερωτική μας ζωή.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Οι Κριοί κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να αλλάξετε κεφάλαιο. Οι Ζυγοί είσαστε πιο ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Οι Καρκίνοι εμφανίζεστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές. Οι Αιγόκεροι δένεστε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δεν φοβάστε να πάρετε ισχυρές πρωτοβουλίες. Οι Δίδυμοι είσαστε έτοιμοι για ό,τι δεν τολμούσατε μέχρι τώρα. Οι Τοξότες ετοιμάζετε μεγάλες αλλαγές. Οι Παρθένοι κατακτάτε τους ερωτικούς σας στόχους. Οι Ιχθείς αποφύγετε ορισμένες παρεξηγήσεις.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε έτοιμοι για να αλλάξετε κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Οι Υδροχόοι είστε τολμηροί και αποφασισμένοι. Οι Λέοντες ξεπερνάτε εσωτερικές συγκρούσεις . ΟΙ Ταύροι είσαστε πιο τρυφεροί. Οι Σκορπιοί αποκτάτε εσωτερική δύναμη .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.