Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7-9-2017

Το όμορφο, κυκλικό, αέναο 8 είναι ο αριθμητικός κυβερνήτης του πεπρωμένου της ημέρας και του έρωτα, συνακόλουθα. Θυμηθείτε όμως κάτι πονηρό: ό,τι είναι κυκλικό, δεν σημαίνει πως δεν έχει καμία γωνία, αλλά πως έχει άπειρες! Οι δυσκολίες που φέρνει το 8 σχετίζονται με την υπέρμετρη φιλοδοξία και με τον εγωισμό. Καταπολεμήστε αυτά τα δύο κακά παιδιά και όλα θα είναι φωτεινά και δυναμικά στον έρωτα.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Νιώθετε ισχυρή έλξη για ανθρώπους με πνευματικές ανησυχίες και έχετε τη δύναμη να επιτύχετε τους στόχους σας και την ελευθερία να είστε εσείς. Ελέγξτε την τάση να είστε υπερβολικά ριψοκίνδυνοι και όλα θα είναι καλά σήμερα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Για το γενικά αισθησιακό 2 αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε ανθρώπους. Η τάση σας είναι πιθανώς να είστε μόνοι, αλλά η ακτινοβολία του Σκοτεινού Οκτώ σας ενθαρρύνει να συναντήσετε άλλους, και να είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο. Οι μεταφυσικές καρμικές σχέσεις ευνοούνται σήμερα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο, αρμονικό και κάπως εξιδανικευμένο περιβάλλον γύρω σας. Αυτό είναι καλό να το στοχεύσετε, αλλά να είστε λίγο προσεκτικοί και να συγκρατείστε καθώς τείνετε να συμμετέχετε σε κάποιες συγκρούσεις γύρω σας. Αυτό, προφανώς, δεν βοηθάει την κεντρική σας επιδίωξη για την ημέρα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Εσείς εστιάζετε περισσότερο στη δουλειά σας παρά στον έρωτα σήμερα και φαίνεται ότι πηγαίνει ως επί το πλείστον ωραία. Μην περιμένετε σημαντικά γεγονότα καλές ή κακές ειδήσεις, αλλά μάλλον μια εύκολη ημέρα. Αλλά αν η δουλειά σας έχει κάποια σχέση με την ομορφιά, το φύλο, ή την υγεία τότε η ημέρα μπορεί να είναι πραγματικά καλή.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Σήμερα οι σχέσεις σας θα είναι τέλειες ή σχεδόν τέλειες, σχεδόν σε κάθε πτυχή. Ποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας; κάποιος που να μπορεί σίγουρα να έχει αυτοκυριαρχία και να σας πείθει με την δύναμή του.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Θέλετε να φροντίσετε το σπίτι ή την οικογένειά σας σήμερα. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι μόνον μια ευχή, δεν έχετε πολλές δυνάμεις. Δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τα πάντα όμως. Εάν πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες, προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε σήμερα, καθώς το αύριο θα είναι πιθανώς πιο αγχωτικό.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Είστε λίγο επίμονοι σήμερα. Αν έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, τότε πιθανότατα δεν θα το παρατηρήσετε. Προσπαθήστε να μην αφαιρέσετε τη διάθεσή σας στους ανθρώπους γύρω σας. Αντ 'αυτού, να βρείτε πράγματα που πρέπει να κάνετε. Είστε υπερβολικά ενεργοποιημένοι. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια αντί να την αφήσετε να σας ενοχλήσει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς σήμερα και πιθανότατα να στραφείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να τα προστατέψετε. Κάτω από την αισιόδοξη και εξωφρενική επίδραση του ομογάλακτού σας 8, αυτό μπορεί να σημαίνει πράγματα όπως το να εργάζεστε πάρα πολύ, να είστε πολύ δοσμένοι στις φιλοδοξίες σας, με σκοπό να σας λατρεύουν οι γύρω σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Νιώθετε την ανάγκη να είστε με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε παρόμοιες ιδέες, σήμερα περισσότερο από ό, τι συνήθως. Αν έχετε τέτοιους ανθρώπους στο περιβάλλον σας και μπορείτε να τους συναντήσετε, τότε η μέρα θα είναι ωραία. Αν όχι, η λαχτάρα γι 'αυτούς τους ανθρώπους θα είναι πολύ παρούσα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.