6/09/2017: Πανσέληνος στους Ιχθείς

Η σημερινή Πανσέληνος – πανέμορφη και γεμάτη φαινόμενα συμπτώσεων - είναι στις 13 ° Ιχθείς. Προσοχή όμως: Η αστρολογική ταυτότητα της Πανσελήνου δείχνει σύγχυση, εξαπάτηση και αδυναμία και αν δεν είστε σε εγρήγορση θα έχει αντίκτυπο στις ελπίδες και τα όνειρά σας αλλά και στην αγάπη σας, η  ζωή γίνεται ένα παράξενο πράγμα.
Η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη του 2017 είναι εξαιρετικά ισχυρή λόγω των ζωντανών συγχρονισμών των ζευγαριών. Το φεγγάρι και ο ανάδρομος Ποσειδώνας του Ιουνίου του 2017 ήταν στην ίδια μοίρα!  Η άλλη συγχρονικότητα περιλαμβάνει τον Ερμή που σταθμεύει κατευθείαν στην πανσέληνο της 6ης Σεπτεμβρίου στην ίδια μοίρα με την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου.

Η πανσέληνος αυτή στις 13 ° 53 'Ιχθείς επηρεάζεται έντονα από τον Ποσειδώνα ανάδρομο στις 12 ° 49' στους Ιχθείς. Τα κύρια θέματα της πανσελήνου αυτής του 2017 είναι η πνευματικότητα, ο ιδεαλισμός, τα όνειρα, η ψευδαίσθηση, η εξαπάτηση, η αδυναμία, η σύγχυση και η ασάφεια. Πώς επηρεάζει η επίδραση του Ποσειδώνα τη διάθεσή σας και τις στενές σας σχέσεις;

Το φεγγάρι σε συνδυασμό συνόδου με τον Ποσειδώνα αυξάνει τη συναισθηματική σας ευαισθησία . Η αίσθηση των σκέψεων και των συναισθημάτων των άλλων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι ή σωματικά άρρωστοι. Μπορείτε να πάρετε λάθος σήματα, οπότε να είστε προσεκτικοί, θα είστε πιο ευάλωτοι σε εξαπάτηση και σκάνδαλα. Τα όνειρα μπορούν να μετατραπούν σε φαντασιώσεις με μια δική τους ζωή . Η υπόνοια θα μπορούσε να σπείρει στην παράνοια, την ενοχή ή τις αυτοκαταστροφικές συνήθειες, όπως η τοξικομανία και οι διατροφικές διαταραχές.

Η Σελήνη αυτή είναι σαν ένα διπλό μαχαίρι. Η συνειδητή αυτογνωσία θα σας βοηθήσει να φιλτράρετε τον θόρυβο του περιβάλλοντος έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευαισθησία σας για πάντα. Ενώ μερικές ψυχικές εντυπώσεις μπορεί να είναι ανακριβείς, η συμπόνια και η συμπάθειά σας θα είναι γνήσιες. Μπορείτε να βοηθήσετε πολύ τα θύματα και τους εξόριστους. Η συναισθηματική σας άνεση θα έχει ποιότητα θεραπείας.

Η υγιεινή και η καθαριότητα θα είναι σημαντικά επειδή αυτή η πανσέληνος συνδέεται με την αδυναμία και την ασθένεια . Υψηλότερη ευαισθησία στα μικρόβια και επιπτώσεις των ουσιών, του οινοπνεύματος και των αναισθητικών είναι πιθανό ενδεχόμενο. Θα υπάρξει αυξημένος κίνδυνος έκθεσης σε δηλητήρια και μολυσματικό υλικό.

Ο Ποσειδώνας βρέθηκε ξανά αναδρομικά σε σύνοδο με τη Σελήνη στις 16 Ιουνίου στις 14 ° 15 'Ιχθείς.

Αυτό το Σεπτέμβριο η Πανσέληνος είναι σε σύζευξη με τον Ποσειδώνα στις 13 ° 53 'Ιχθείς.

Η συγχρονικότητα αυτού του είδους μπορεί να οδηγήσει σε deja vu, σειρά συμπτώσεων και παράξενες εμπειρίες γενικά.

Το Σταθερό αστέρι Achernar στις 15 ° 34 'Ιχθείς θα έχει μια ασθενέστερη αλλά πιο θετική επιρροή στην πανσέληνο. Αυτό το φωτεινό αστέρι ενεργεί όπως ο Δίας. Δίνει καλοσύνη, φιλανθρωπία, ευτυχία, επιτυχία, δίνοντας καλή ηθική, πιστή προσήλωση σε θρησκευτικές πεποιθήσεις ή φιλοσοφία και ανώτερη θέση στην κυβέρνηση ή την εκκλησία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.