6/09/2017: Μια πρώτη ματιά στην Πανσέληνο στους Ιχθείς

Η Πανσέληνος στις 13 μοίρες των Ιχθύων συνδέεται με σύνοδο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που είναι στις 12 μοίρες. Υπάρχει πιθανότητα για τον καθένα μας να φωτιστεί ένα όνειρο ή μια εξαπάτηση, ανάλογα με το τι έχει οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα.
Το φεγγάρι και ο Ποσειδώνας σε σύνοδο μπορεί να είναι μια ωραία, επεκτατική αποκορύφωση που συνεχίζει να αυξάνεται. Η σχέση του Ποσειδώνα με τόσο απόλυτο τρόπο με την Σελήνη, είναι ακραίο φαινόμενο, αυτό θα μπορούσε όμως να είναι το αποτέλεσμα που περιμένατε για να κινητοποιηθεί η φαντασία και η δημιουργικότητά σας.

Γενικά όλα τα αισθήματα και οι εμπειρίες θα έχουν ακραίες εκφάνσεις. Ατελείωτη δημιουργικότητα ή ατέλειωτος έρωτας . Απεριόριστη συμπόνια και επούλωση. Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να κυμανθούν προς τα έξω και να επηρεάσουν τις μάζες - θα ήταν ωραίο να φτάσουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο.

Το σύνολο φεγγάρι / Ποσειδώνας μπορεί επίσης να είναι ένα παραληρηματικό, χυδαίο χάος. Αυτό που τελικά θα γίνει θα μπορούσε να απογοητεύσει τους πάντες, καθώς η πολικότητα του Παρθένου τρυπάει τη μαγική σφαίρα των Ιχθύων με σκληρά γεγονότα. Ή ίσως απλά να γλιστρήσετε στη ζώνη του θύματος. Το θέλετε αυτό; Μπορεί κιόλας, οι άνθρωποι αγαπάνε να είναι θύματα .

Έχουμε περιγράψει εδώ δύο υπερβολικά σενάρια. Η πραγματικότητα πιθανότατα θα βρεθεί κάπου ενδιάμεσα, αποτυχημένα αφού αυτή η Σελήνη δημιουργεί μια συγκεχυμένη αλληλεπίδραση με την Αφροδίτη στον Λέοντα (13 μοίρες). Θα υπάρξει μια μάλλον εξευγενισμένη επιθυμία - ένα λαμπερό και όμορφο πρόσωπο / στόχος που επιθυμείτε. Αυτό που παίρνετε ίσως να μην είναι αυτό που ελπίζατε, καθώς το χρυσό κέλυφος όταν σπάσει θα αποκαλύψει κάτι λιγότερο ελκυστικό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι συνολικά ψεύτικο. Η πραγματικότητα σπάνια στοιβάζεται μέχρι τα όρια τους ολότελα ψεύτικου, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάτι γερό κάτω από τη λάμψη .

Ή, μπορείτε πραγματικά να καταλήξετε με ένα συνολικό ψεύτικο αποτέλεσμα. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο μακριά από την πραγματικότητα έχετε παρασύρει τον εαυτό σας. Θυμηθείτε ότι ο Ποσειδώνας δεν αφορά ποτέ μόνο εσάς ή τις επιθυμίες σας. Είναι πιο πιθανό να απογοητευτείτε αν έχετε πιαστεί και παγιδευτεί σε κάτι υποκειμενικό και προσωπικό. Ο Ποσειδώνας είναι  ένα διαπεραστικό βλέμμα πέρα από αυτό που θέλετε.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, αυτή η Σελήνη θα είναι ολισθηρή και εξαιρετικά ευαίσθητη. Κανένα όριο δεν υπάρχει, είναι μεγάλη παλίρροια για ψυχική ή δημιουργική δουλειά. Εάν θέλετε να διαλύσετε τα όρια, αυτή είναι η Σελήνη σας. Εάν χρειάζεστε ένα χρόνο για να ξεκουραστείτε, παρασύρετε, θεραπεύσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους... αυτή είναι η Σελήνη σας. Αλλά αν είστε συναισθηματικά ευάλωτοι, επιρρεπείς σε εθισμούς ή ελκυστικά αλλά μάταια αισθήματα, παραμένετε γειωμένοι και κολλήστε με αυτό που γνωρίζετε είναι υγιές. Ακόμα κι αν είναι βαρετό. Θα είναι πολύ εύκολο να τα χάσετε όλα, καθώς ο Ποσειδώνας διαλύει τον αυτοέλεγχό σας μαζί με αυτά τα όρια. Να είστε έξυπνοι σε αυτό το φεγγάρι. Ξέρετε τι λειτουργεί για σας, και τι όχι. Μην αφήσετε ούτε καν την Πανσέληνο να σας κάνει τον Δάσκαλο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.