Φλερτ με τα Άστρα 6-9-2017

 Πανσέληνος να ναι, κι ό,τι να ναι! Η Πανσέληνος είναι τόσο καλό φαινόμενο για τον έρωτα, που κανονικά θα ήταν μια απέραντη γιορτή έτσι κι αλλιώς. Πόσο μάλλον αυτή, που είναι στους Ιχθείς, έχει σύνοδο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και βοηθάει τις επανασυνδέσεις και έχει και εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και βοηθάει τις βαθιές εξάρσεις της λίμπιντο . Κανένα πρόβλημα; Α, μην ανησυχείτε, να, απλά φέρνει υπερβολική αισιοδοξία, τύφλωση ως προς το τι μας συμφέρει, χειραγώγηση, εξαπάτηση . Τέλεια, αυτά δε είναι τα συστατικά του έρωτα;
Να στείλω;

Γίνεται κι αυτό. Η ημέρα μπορεί να μην είναι η πιο τυχερή έβερ, ωστόσο είναι πολύ καλύτερη από το σερί που είχαμε μέχρι σήμερα. Μπορούμε λοιπόν με σχετική άνεση να ρίξουμε μανάρια ψηφιακώς.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό γίνεται μιας και η γοητεία σας βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Με την σωστή προσέγγιση (και αρκετό γούστο φυσικά), η βραδιά μπορεί να εξελιχθεί σε διασκεδαστικό πολλαπλό πέσιμο.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Τα καλύτερα ρούχα για σήμερα είναι γενικά τα λίγο αντρουά. Φαρδιά πουκαμισάκια μέσα από σκισμένο τζινάκι και διακριτικά σκουλαρίκια ή περιδέραια είναι η καλύτερη επιλογή για απόψε.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Δεν είναι η καλύτερη εποχή για να πηγαίνουμε κόντρα στη μοίρα μας. Η τύχη μας μπορεί να είναι πολύ καλύτερη σχετικά με πριν, αλλά δεν είναι ακόμη ώρα για έξαλλες τρέλες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.