Ερωτική Σελήνη 6-9-2017

Ετοιμαστείτε, ρυθμίστε, απελευθερώστε. Η πανσέληνος των Ιχθύων ξυπνάει την επιθυμία μας για κλείσιμο προς τα μέσα, στην βαθιά ψυχή . Ως τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, οι Ιχθείς αφορούν τελειώσεις και μεταβάσεις. Ήρθε η ώρα να παραδοθείτε, να κυλήσετε τη λευκή σημαία και να δεχτείτε τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε σε όλα τα πεδία και φυσικά στον έρωτα.
Ως ανθρώπινα όντα, είμαστε εθισμένοι στον έλεγχο. Διαχειριζόμαστε το βάρος μας, τους συντρόφους μας, τα χρήματά μας. . . ό, τι μπορούμε να πάρουμε στα ζεστά μικρά χέρια μας. Ωστόσο, όσο περισσότερο προσπαθούμε να χειραγωγήσουμε τον κόσμο γύρω μας, το πιο τρελοί νιώθουμε! Σοβαρά. Τι είναι πιο τρομακτικό από ό, τι μια θερμίδα, ή ένα πρόσωπο που καταναλώνεται από τη ζήλια και το φόβο σε μια σχέση; Το όραμα του ελέγχου μας κάνει τρελούς, άνδρες και γυναίκες.

Η πανσέληνος των Ιχθύων φτάνει στην τέλεια χρονική στιγμή, προσφέροντας ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης έξω από το δικό μας Crazytowns. Σαν μια γιγαντιαία ουράνια δέσμη φωτός, θα μπορούσε να στοχεύσει σε μια περιοχή της ζωής όπου έχετε κολλήσει ή στην άρνηση. Αν έχετε αγνοήσει τη διαίσθησή σας, την όρεξή σας και τη δημιουργική έκφρασή σας στον έρωτα, η πανσέληνος στους Ιχθείς σας υπενθυμίζει να δώσετε προσοχή. Οι Ιχθείς είναι επίσης ένα διπλό ζώδιο, με καθρεφτισμούς, το οποίο σημαίνει ότι θα βιώσουμε μερικά από τα παράδοξα της ζωής, επαναλήψεις, επιστροφές. Καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και καλή σχέση με τον Πλούτωνα αναδεύει όλο το βάρος των ονείρων και των πόθων, για το καλύτερο ή το χειρότερο! Ζήστε το στα άκρα, αλλά μην πέσετε!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.