Ημερήσιες Ερωτικές οβλέψεις Ωροσκόπου 6-9-2017

Κριός
Μην φοβηθείτε κινήσεις που νοιώθετε ότι σας ξεπερνούν, διότι στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι το ότι μία δύναμη επιθυμεί να ξεχειλίσει από μέσα σας, επιτρέψτε το.

Ταύρος

Έχετε περάσει από την φάση του παιχνιδιού και είστε πολύ πιο έτοιμοι για πιο σοβαρές συζητήσεις, σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή . Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ακολουθήσετε.

Δίδυμοι

Μην επιτρέψετε στον εαυτό ας να νοιώσει αμηχανία, επιτρέψτε το να εκφραστείτε κάπως πιο αυθόρμητα. Μην σκέφτεστε ξανά και ξανά το πώς να κάνετε μία προσέγγιση .

Καρκίνος

Παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την συναισθηματική σας ζωή και έχετε πολύ μεγαλύτερη ευκολία αυτή τη στιγμή στο να επιτύχετε τους βαθύτερους στόχους σας.

Λέων

ξεπερνάτε ζητήματα του παρελθόντος και αυτή την ώρα είστε έτοιμοι για μεγαλύτερα βήματα, τα οποία όμως δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε, πάτε τον χρόνο σας, για να τελειοποιήσετε κινήσεις.

Παρθένος

Αυτή την στιγμή δεν πρέπει σε τίποτα και για κανέναν λόγο να επιτρέψετε να σας πάρει ό,τι έχετε κατακτήσει. Θα φανείτε πιο σκληροί, αλλά μόνο διότι δικαιώνεστε με τρόπο μοναδικό.

Ζυγός

Δεν είναι ώρα για να μπλέκεστε με ενοχές. Είναι αντίθετα η ώρα για να οικοδομήσετε όμορφες σχέσεις με το πρόσωπο που σας αφορά. Αλλάζετε 180 μοίρες σε σχέση με την τελευταία περίοδο.

Σκορπιός

Η δύναμη που έχετε θα βγει προς τα έξω. Προσέξτε να μην γίνετε κάπως χειριστικοί. Αυτή την στιγμή βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και θα είναι καλή ιδέα να κάνετε συζητήσεις με το άτομο που σας αφορά, σε σχέση με το παρελθόν .

Τοξότης

Μην αφήσετε σε τίποτα νβα κόψι την φόρα που έχετε πάρει. Μπορε΄τιε να προχωρήσετε με τρομερούς ρυθμούς και να ταράξετε τα νερά στην ζωή των άλλων, με διασκεαστικό τρόπο.

Αιγόκερως

Είναι πολύ καλή στιγμή  για να αποφασίσετε να κάνετε ορισμεέννς πιο απαιτητικε΄ς κινήσεις, που θα οδηγη΄σουν πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, να έχετε αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βασανίζετε με λεπτομέρειες το μυαλό σας και να χάνετε την μαγεία της ημέρας. Είναι προτιμότερο να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Ιχθείς

Βλέποντας την ολότητα του εσωτερικού σας εαυτού, σε έναν μεγάλο βαθμό, θα μπορέσετε να πάρετε κατάλληλες αποφάσεις και να πραγματοποιήσετε την πιο σωστή προσέγγιση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.