Ερωτοσκόπιο 6-9-2017

Η Σελήνη ρίχνει τα φώτα της, υπό σκιά, καθώς έχουμε την Πανσέληνο στις 13ο και 53΄των Ιχθύων και η επιρροή της θα διαρκέσει για μία εβδομάδα. Με την όψη αυτή συναντάμε τον βαθύτερο εαυτό μας και μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για εμάς, από αυτόν. Έτσι, θα αντιληφθούμε πολύ περισσότερα για τις συναισθηματικές μας επιθυμίες και γενικότερα για τον αισθηματικό μας κόσμο. Τα ευγενή συναισθήματα κάνουν την εμφάνισή τους, δυναμικά. Θα αγαπήσουμε και θα αγαπηθούμε, με δύναμη και πάθος . Ταυτόχρονα, αποκτάμε μία πολύ καλύτερη μέθοδο κατά την προσέγγιση του προσώπου που μας αφορά.
Με το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα θα κατανοούμε καλύτερα τους άλλους και θα έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία, αλλά ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζουμε με μία ρεαλιστικότατα τα συναισθήματά μας. Η Αφροδίτη αυτή τη φορά βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και έτσι θα έρθουμε πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Θα είμαστε πιο πιστοί και θα ανανεώσουμε την σχέση μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα κάνετε σημαντικές κινήσεις για να πλησιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι Κριοί δεν οπισθοχωρείτε. Οι Ζυγοί καταφέρνετε να προχωρήσετε στην ουσία των πραγμάτων. Οι Καρκίνοι γνωρίζετε τώρα τι πραγματικά θέλετε. Οι Αιγόκεροι έχετε μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία .

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές. Οι Δίδυμοι είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε. Οι Τοξότες είστε πολύ σταθεροί στον στόχο σας. Οι Παρθένοι δεν αποσπάστε, ξέρετε τι να κάνετε. Οι Ιχθείς είστε πολύ ανανεωμένοι.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πιο σίγουροι για αυτό που ζητάτε. Οι Υδροχόοι αντιμετωπίζετε ίσως ορισμένες εσωτερικές συγκρούσεις . Οι Λέοντες έχετε εσωτερική ισορροπία . Οι Ταύροι εμφανίζεστε ρομαντικοί. Οι Σκορπιοί δεν μπορείτε να ξεγελαστείτε, σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.