Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-9-2017

 Κριός –Άσσος των Σπαθιών
Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο χρόνο που περνάτε με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε ωστόσο να μείνετε συγκεντρωμένοι.

Ταύρος – Πέντε των Ράβδων

Ίσως χρειαστεί να παλέψετε σκληρά για να επιτύχετε την γαλήνη εντός της σχέσης σας σήμερα, ωστόσο κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα τα καταφέρετε. Δεν είναι ανάγκη να πανικοβάλλεστε.

Δίδυμοι – Η Ιέρεια

Η εσωτερική σας γαλήνη είναι η ενέργεια η οποία θα καθοδηγήσει την αποψινή βραδιά, εάν εσείς της επιτρέψετε βέβαια. Η τρυφερότητα που θα δείξετε στο ταίρι σας θα ανταμειφθεί.

Καρκίνος – Τρία των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Προσπαθείτε να αλλάξετε πολλά όσον αφορά το σύντροφό σας και αυτό αρχίζει να τον στενοχωρεί τώρα που το αντιλαμβάνεται. Αν θέλετε να συνεχίσετε αυτή τη σχέση, αγαπήστε το ταίρι σας όπως είναι.

Λέων – Επτά των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως με την απαλλαγή σας από κάποιο βάρος νιώθατε πως όλα θα καλυτέρευαν και τώρα που το πρόβλημα αυτό έχει εξαφανισθεί συνεχίζετε να νιώθετε πιεσμένοι. Μην ανησυχείτε, είναι προσωρινό.

Παρθένος – Έξι των Ράβδων

Οι δυσκολίες της ημέρας είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσουν ως θετικός, αντί αρνητικός παράγοντας σήμερα, μιας και έχετε τη διάθεση να δουλέψετε μαζί με το σύντροφό σας σε σχέση με τα προβλήματά σας.

Ζυγός – Οι Ερωτευμένοι

Η όμορφη και γοητευτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας είναι το στοιχείο το οποίο σας κρατά ήρεμους και ξεκούραστους. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τα ερωτικά σας.

Σκορπιός -  Οκτώ των Σπαθιών

Τα άγχη και η έλλειψη ωρών που μπορείτε να περάσετε μαζί με το ταίρι σας είναι ίσως ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο νιώθετε ψυχολογικά ανεπαρκείς. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε.

Τοξότης -  Έξι των Σπαθιών

Η κούραση και η ρουτίνα των ημερών ίσως είναι ο πιο βασικός λόγος για τον οποίο έχετε αρχίσει να αγχώνεστε όσον αφορά τη σχέση σας. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να εκτιμήσετε όλα όσα έχετε.

Αιγόκερως -  Οκτώ των Πεντάκτινων

Σήμερα ίσως καταφέρετε να λύσετε συνεργατικά κάποιο πρόβλημα με τη βοήθεια του συντρόφου σας, γεγονός το οποίο θα σας φέρει πολύ πιο κοντά απόψε. Η αγάπη σας θα ανθίσει.

Υδροχόος – Δύο των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε και αντιμετωπίζετε τη σχέση σας είναι το στοιχείο αυτό το οποίο κάνει και τα δύο μέλη της σχέσης σας να ευθυμούν και να είναι πρόθυμα να παρουσιάσουν τα συναισθήματά τους.

Ιχθύς – Τρία των Κυπέλλων

Ίσως προκύψει κάποιο στοχευμένο εξωτερικό πρόβλημα από κάποιο πρόσωπο το οποίο τάσσεται κατά της σχέσης σας με το σύντροφό σας. Πολεμήστε την αρνητική του δύναμη ενωμένοι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.