Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 6-9-2017

Το 16 τα έχουμε πει, είναι καρμικό, δυνατό, με κυρίαρχες τάσεις, μας βοηθάει να δούμε τον έρωτα με τα μάτια του νικητή, αλλά μπορεί να γκρεμίσει σαν τραπουλόχαρτα όνειρα και επιδιώξεις αν αφεθούμε στον εγωισμό. Οπότε, είναι απλό: μην αφεθείτε στον εγωισμό! Τι εύκολο που ακούγεται… Τι δύσκολο που είναι…
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Σήμερα, νιώθετε ότι συναισθηματικά και νοητικά ξυπνάτε πριν την ώρα σας και αποφασίζετε να κάνετε διάφορα για να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο. Αποφασίζετε να μην πάρετε τελικά εκδίκηση από ένα πρόσωπο που σας πλήγωσε για να μη γίνετε ίδιοι με αυτό. Η καρδιά σας είναι ανοιχτή σε νέους έρωτες .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Σήμερα, το ρολόι πάει μπροστά όσον αφορά τον έρωτα και πίσω όσον αφορά την αγάπη . Είστε δηλαδή πολύ φορτσάτοι σωματικά, αλλά δεν επικοινωνείτε καλά. . Εντάσεις με άτομα που αγαπάτε θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε καλύτερα τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις .  Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τα αισθήματα κάποιων προς εσάς, σας αγαπούν αλλά υπάρχει μια αναβλητικότητα και μια συστολή.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Σήμερα, έχετε την τάση να κάνετε παράλογα πράγματα, επιδιώκοντας απίθανα αποτελέσματα. Πολλά από αυτά θα σας βγουν ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τις προσεγγίσεις σας. Αισθηματικά, το σύμπαν είναι με το μέρος σας, το ταίρι σας στο πλάι σας και ο έρωτας μέσα στην καρδιά σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Μπορεί κάποια θέματα ερωτικά να μην πηγαίνουν όπως θέλετε όμως δεν κάθεστε χωρίς να κάνετε τίποτα, αντίθετα δράττε μυστικά και με πάθος, προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία . Παράλληλα, ίσως έρθετε πιο κοντά σε παλιές αγάπες, και μετά τα αναγκαία ξεκαθαρίσματα βρείτε απίστευτη σeξουαλική απόλαυση και δυνατές συγκινήσεις.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Σήμερα, πατάτε γκάζι, προκειμένου να τελειώσετε γρήγορα τις υποχρεώσεις σας και να φτάσετε μια ώρα γρηγορότερα στην αγκαλιά της χαράς και της ευτυχίας. Μακρινές μετακινήσεις ευνοούνται ενώ ερωτικές ενασχολήσεις σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν. Η νίκη που αναμένετε θα έρθει από τις δικές σας κινήσεις και όχι από τις ενέργειες του παρτενέρ σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Το είναι σας έχει μεταφερθεί στον κόσμο της απόλαυσης και της διασκέδασης. Με τη βοήθεια της αισθησιακής σας δύναμης, ταξιδεύετε μαζί με την αγάπη σας σε μέρη με πολύ κόσμο ενώ η καρδιά σας γεμίζει με χαρά και ευτυχία . Είσαστε έτοιμοι για σπουδαία ερωτικά πλάνα και ξαφνιάζετε με την πρωτοτυπία σας και την τόλμη σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Σήμερα, σας παρουσιάζονται εναλλακτικά ερωτικά σενάρια και σας συναρπάζουν, αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπατε τα προσωπικά σας.  Ίσως μια νέα σχέση να έχει επιτυχία και αυτό να σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες. Έξοδα για το νέο αμόρε ή για προσωπική σας απόλαυση ίσως ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η αποφασιστικότητά σας φέρνει αλλαγές μέσα στις σχέσεις σας ενώ η πίστη σας στις εξαιρετικές ικανότητες κάποιων αγαπημένων σας επιβεβαιώνεται. Σχέδια για ερωτικές εξομολογήσεις  ευνοούνται ενώ νέες παρουσίες θα τραβήξουν τα βλέμματα του ενδιαφέροντός σας. Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Θα περάσετε την ημέρα σας ερμηνεύοντας τα ανεξήγητα και τα περίεργα. Σήμερα, έχετε την τάση να εμβαθύνετε σε έννοιες και ιδέες που σας φαίνονται περίεργες ή εντελώς ξένες για τα δικά σας δεδομένα. Άτομα με γοητεία θα προσπαθήσουν να παρέμβουν στα του οίκου σας και να σας αποπλανήσουν, χωρίς να τους το έχετε ζητήσει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.