Ερωτική Σελήνη 5-9-2017

Ένα κυρτωμένο φεγγάρι στον Υδροχόο! Μια Γέφυρα - Σελήνη στον Υδροχόο, καθώς θα περάσει μέσα στην ημέρα στους Ιχθείς: Είμαστε ακριβώς μία ημέρα πριν την ονειρική Πανσέληνο τους Ιχθείς, τόσο ονειρική που δεν θα μπορούμε να ξυπνήσουμε ίσως. Η Πανσέληνος είναι η εποχή του μήνα που συμβαίνουν τα μάγια, όταν η Σελήνη, που εκπροσωπεί τα συναισθήματα, είναι ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο, που αντιπροσωπεύει το εγώ.
Είναι μια εποχή που το εγώ είναι μερικές φορές "αρκετά μακριά - μακριά" για να αισθανθούμε πραγματικά τα συναισθήματά μας. Θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Πρέπει να επεξεργαστούμε το ίδιο μας το Εγώ… Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα πριν κάνουμε τον συναισθηματικό μας απολογισμό. Να είστε έτοιμοι για απολογίες στους πολλούς, σε όλους, σε ευρύ κοινό. Δύσκολα πράγματα ίσως, αλλά απαραίτητα. Αγαπάτε, κάποιον/α; η ημέρα, ο Υδροχόος που λειτουργεί σαν μακιγιέρ της Σελήνης, που της δίνει το τελευταίο άγγιγμα πριν την μεγάλη της στιγμή, προστάζει να είστε απελευθερωτικά ειλικρινείς.

Η Σελήνη για ένα ελάχιστο διάστημα γύρω στις 8 το πρωί θα είναι Κενή Πορείας ταξιδεύοντας από τον Υδροχόο για να κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς. φορτισμένη από την αντίθεσή της με τον Άρη και τον Ερμή που βγαίνει ορθός έρχεται να αναβαθμίσει το παιχνίδι του έρωτα προσθέτοντας νέες πίστες δυσκολίας. Θέλετε να είστε θύματα μήπως; Μην βιαστείτε να απαντήσετε πριν ρωτήσετε στην σιγαλιά τον εαυτό σας, γιατί η απάντηση μπορεί να είναι ένα μεγάλο καταφατικό ΝΑΙ και να σας εκπλήξει, αλλά και να εξηγήσει γιατί η μία λάθος σχέση ακολουθεί την άλλη… Καιρός να τα λύσετε αυτά τα μάγια, δεν νομίζετε;
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.