Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 5-9-2017

Είναι μια πολύ, μα πάρα πολύ φορτισμένη ημέρα. Ο ανάδρομος Ερμής βγαίνει ορθός στον Λέοντα πάλι, αφού έχει επανενεργοποιήσει τα ζητήματα από τις 24 έως τις 25 Ιουλίου 2017 (όταν βγήκε τελευταία από τον Λέοντα). Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τη φωτιά στο επίκεντρο της αγάπης σας. Σας φέρνει ακόμα χαρά; Μπορεί επίσης να είναι καιρός να αναθεωρήσετε μια δημιουργία ή την προσέγγισή σας σε ένα νέο πλαίσιο σχέσεων, το οποίο σύντομα, κάτω από την επιρροή της Παρθένου που θα υποδεχτεί τον Ερμή θα γίνει καρμικό. Αν ξαναβρεθείτε με κάποιον άνθρωπο υπάρχει ένα «για πάντα» στα ψιλά γράμματα.
Οι σκληρές πτυχές του Κρόνου προς τη Vesta και την Δήμητρα υποδηλώνουν πίεση γύρω από μια περιοχή εστιασμένης φροντίδας. Οι οικογενειακές ευθύνες ή τα νομικά ζητήματα με ανθρώπους που μας συνδέουν οικογενειακοί και ερωτικοί δεσμοί μπορεί να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια, καθώς ωθούν την καθημερινότητα και ίσως σας αναγκάσουν να φροντίσετε κάποιον που δεν θα θέλατε να έχετε την ευθύνη του κάποιον ή να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα σε μια σχέση από όσα θέλετε.

Το εύκολο εξάγωνο μεταξύ Vesta και Δήμητρα είναι η λύση σας. Παρά την πίεση, υπάρχει μια ευκαιρία να εναρμονιστεί η φροντίδα με την αφοσίωση. Οι ευθύνες του Κρόνου δεν μπορούν να αποστασιοποιηθούν, και η αναζωπύρωση τις κάνει μόνο να φαίνονται βαρύτερες. Εάν πρέπει να το κάνετε, ρίξτε όλη την ενέργειά σας σε αυτό το όποιο καθήκον και να το «τραγουδήσετε». Βρείτε τη φλόγα στον πυρήνα της ευθύνης. Αυτό θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει η ημερινή ημέρα.

Από την άλλη μεριά η Δήμητρα κάνει κι ένα σημαντικό τετράγωνο με τον Δία, που φέρνει δυσκολίες γενικά στις σχέσεις, βάζοντας διλλήματα: την καριέρα ή την αγάπη; Η σωστή απάντηση είναι πάντα η αγάπη, όποια κι αν είναι η ερώτηση. Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς κινείται στο ίδιο μοτίβο, ρίχνοντας κάτω σαν γυάλινους πύργους τα όνειρα για διαφυγή, μας στριμώχνει στην καθημερινότητα της αγάπης κι εκεί πρέπει να αναζητήσουμε την ομορφιά και το όνειρο. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.