Αστρολογικό Δελτίο 5-9-2017

 Επιστροφή στην αγνότητα, σήμερα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Λέοντα και εμείς θα γυρίσουμε πίσω σε μία θετική διάθεση. Ξεπερνάμε σε μεγάλο βαθμό ορισμένες συντηρητικές ιδέες και έχουμε μεγάλη θέληση να υποστηρίξουμε πρόσωπα που έχουν ανάγκη. Δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές που στοχεύουν να περιορίσουν την ελευθερία και την σκέψη μας. Ταυτόχρονα, γινόμαστε πιο κοινωνοί και ευδιάθετοι.
Μεγάλη στόχευση και εργατικότητα επάνω σε αυτά που μας αφορούν σήμερα, που ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο. Πρόκειται να ασχοληθούμε πολύ έντονα με εργασίες οι οποίες, έστω και σε ένα σχετικό βάθος χρόνου, θα μας οδηγήσουν κοντά στους στόχους μας. Ταυτόχρονα, γινόμαστε πιο αυστηροί όταν κρίνουμε συνεργάτες, αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και έτσι θα γίνουμε πιο ρεαλιστές και θα επιλέγουμε τις ορθότερες μεθόδους για την επίτευξη των στόχων μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είναι πιθανόν να έχετερ ορισμένα προβλήματα κατά την επικοινωνία . οι Κριοί διακατέχεστε από εκνευρισμό. Οι Ζυγοί πρέπει να είστε πιο συνεπείς. Οι Καρκίνοι θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις . Οι Αιγόκεροι βλέπετε ρεαλιστικά τα πράγματα. Γ
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε ιδιαίτερα συνεπείς απέναντι ε υποχρεώσεις. Οι Δίδυμοι πλησιάζετε τα όνειρά σας. Οι Τοξότες είστε αισιόδοξοι. οι Παρθένοι ξεπερνάτε με ευκολία τα εμπόδια. ΟΙ Ιχθείς αποφύγετ εντάσεις.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πιο δυναμικοί και αποφασισμένοι. Οι Υδροχόοι καταφέρνετε να παίξετε ηγετικό ρόλο. Οι Λέοντες χαράζετε έναν δρόμο πολύ πιο οργανωμένο. Οι Ταύροι προσέξτε τις απερισκεψίες. Οι Σκορπιοί είσαστε αποτελεσματικοί σε σημαντικές εργασίες.


Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
 
Ήλιος
Αντίθεση
Ποσειδών
  
Ήλιος
Πλούτων
  
Ήλιος
Εξάγωνο
Ωροσκόπος
  
Σελήνη
Αντίθεση
Ερμής
  
Σελήνη
Αντίθεση
Αρης
  
Σελήνη
Εξάγωνο
Ουρανός
  
Ερμής
Σύνοδος
Αρης
  
Ερμής
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ερμής
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Ωροσκόπος
  
Αρης
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Δίας
Εξάγωνο
Κρόνος
  
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
  
Δίας
Τετράγωνο
Πλούτων
  
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Ποσειδών
Εξάγωνο
Πλούτων
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.