Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 5-9-2017

Κριός
Είναι στιγμή για μία προσέγγιση πιο ρομαντική. Ίσως να μην πετύχετε την "τέλεια βραδιά", όμως θα την πλησιάσετε αρκετά, ώστε να πλησιάσετε πιο κοντά σε αυτό οπυ ζητάτε.

Ταύρος

Η αναποφασιστικότητά σας μπορεί αν σας κουράζει, μπορεί ίσως να σας δημιουργεί μία παιχνιδιάρικη διάθεση, πάντως σήμερα είναι σε θέση να σας βλάψει, βάζοντάς σας τρικλοποδιές.

Δίδυμοι

Είναι κρίμα, ενώ έχετε τις καλύτερες προδιαγραφές για σήμερα, να επιτρέψετε σε μικρής σημασίας ζητήματα να παρέμβουν και να καταστρέψουν κάτι που με τόσο κόπο έχετε δημιουργήσει.

Καρκίνος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε την τελευταία λέξη. Βρίσκεστε σε μία σύγχυση που δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα τόσο καθαρά όσο απαιτούν οι αποφάσεις που θέλετε να πάρετε.

Λέων

Μην βγείτε από το πλαίσιο αισιοδοξίας, στο οπ[οίο βρίσκεστε σήμερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε ορισμένους πιο σημαντικούς συναισθηματικούς στόχους.

Παρθένος

Η αλήθεια είναι πως σήμερα βρίσκεται στο χέρι σας η ευκαιρία να δημιουργήσετε το κατάλληλο ερωτικό και ρομαντικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να δράσετε, σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Ζυγός

Μην αφήνετε την εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα σας να σας χαλάει τη διάθεση. Ναι, δεν είστε έτοιμοι για ορισμένες μεγαλύτερες κινήσεις, όμως το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Σκορπιός

Μην κουράζετε τον εαυτό σας με λεπτομέρειες. Μην κολλάτε στα μικρά πράγματα, μέσα σε μία σχέση ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, δείτε ό,τι έχει ουσιαστική σημασία για εσάς.

Τοξότης

Ο φόβος της απόρριψης είναι αυτό το χαρακτηριστικό του εαυτού μας που στην πραγματικότητα μας κρατάει μακριά από το να πάρουμε την ανταπόδοση των συναισθημάτων μας.

Αιγόκερως

Ίσως θα καταλάβετε και από μόνοι σας σήμερα πως δεν θα είναι εύκολο να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση. Συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα και σχεδιάστε για το υπόλοιπο διάστημα.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα και την γοητεία που εκπέμπετε σήμερα. Μην αγχώνεστε, καθώς φαίνεται πως κάποια βλέμματα, με ευκολία θα πέσουν επάνω σας απόψε.

Ιχθείς

Μην κάνετε κινήσεις που από πριν ξέρετε πως δεν έχουν μέλλον . Οι λάθος μέθοδος μπορεί τζάμπα και βερεσέ να σας ρίξει την αυτοπεποίθηση, να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.