Φλερτ με τα Άστρα 5-9-2017

Τι παράξενη και γεμάτη μέρα! Ο Ερμής επιστρέφει ορθός στον Λέοντα, ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο – ακούγεται kinky, ας το παραδεχτούμε – το φεγγάρι από τον Υδροχόο περνάει στους Ιχθείς για να τα κάνει όλα λίμπα με την ονειρική Πανσέληνο αύριο, ο Ήλιος είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, η Δήμητρα σε τετράγωνο με τον Δία κι εγώ γιατρέ μου δεν αισθάνομαι καλά, πώς νιώθετε εσείς γι’ αυτό; Είναι όλα πιθανά αλλά και όλα δύσκολα. Μην σας ξεγελάσει ο ορθός Ερμής, όσο ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο στις σχέσεις!
Να στείλω;

Μη! Η ημέρα είναι χειρότερα δεν γίνεται όσον αφορά το ηλεκτρονικό καμάκι και παίζει να πληγωθούμε άγρια αν την πέσουμε στον παίδαρο μες τη μέση μιας από τις χειρότερες αστρολογικές ενδείξεις.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αφήστε το για απόψε, κορίτσια. Είπαμε, η ημέρα είναι για πέταμα. Το πιο πιθανό είναι να πέσουμε επάνω σε κανένα μάτσο από διεστραμμένους και να τρέχουμε (και είναι ψηλό και το τακούνι).

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Σήμερα η ημέρα δεν είναι ούτε για φορεματάκια, ούτε για πουκαμισάκια, ούτε για σαλοπέτες. Το καλύτερο που μπορούμε να βάλουμε είναι αλυσίδες μπας και μείνουμε κλεισμένες στο σπίτι.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Όπως και να το πάρουμε στραβό θα μας βγει βρε κορίτσια. Η ατυχία πάει σύννεφο και τα κέφια μόνο να διαλυθούν μπορούν από απότομες αλλαγές που δεν έχουμε δοκιμάσει πιο πριν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.