Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός
Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα τηλεφωνικά ή μέσα από μηνύματα.

Ταύρος

Έχετε πράγματι μία δυσκολία σήμερα στο να μείνετε στον βασικό σας στόχο. Μπορεί πχ να ετοιμάζεστε για μια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά μέχρι να βρεθείτε, να έχετε το μυαλό σας σε άλλο άτομο.

Δίδυμοι

Την ηρεμία σας θα χρειαστεί να διατηρήσετε σήμερα, σε πιθανή συνάντηση με το πρόσωπο που σας αφορά. Για γενικότερες αιτίες, είστε αρκετά εκνευρισμένοι, μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομο.

Καρκίνος

Να ξέρετε πως την δεδομένη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή . Μην προσπαθήσετε λοιπόν να ξεγράψετε κάποιο πρόσωπο.

Λέων

Η θετική σας διάθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είστε σε θέση αν ξαναδώσετε χαμόγελο σε ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή το έχει ανάγκη. Έτσι, θα λάμψετε κι εσείς.

Παρθένος

Αν αποφασίσετε να αποφύγετε το να θίξετε ορισμένα δυσμενή ζητήματα του παρελθόντος, θα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την τέλεια και πιο ρομαντική βραδιά.

Ζυγός

Έχετε μία δυσκολία στο να μην παρασύρεστε. Προσέξτε πολύ, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφεύγετε από τον ουσιαστικό σας στόχο, θα μετανιώσετε αρκετά σύντομα.

Σκορπιός

Το να μην αλλάξετε αυτά τα οποία λέγατε μέχρι χθες, στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους, θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό σήμερα. Είναι ο τρόπος να μην χάσετε τον δρόμο σας.

Τοξότης

Είναι αλήθεια πως πρόκειται να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Μην κάνετε όμως υπερβολές. Αφήστε και στο άτομο που έχετε απέναντί σας να κάνει την κίνησή του σήμερα.

Αιγόκερως

Μην βιάζεστε να κάνετε την κίνησή σας, ακόμα και αν βλέπετε ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Αυτό δε σημαίνει να δείξετε αδιαφορία, αλλά να βρείτε τις ισορροπίες, απόψε.

Υδροχόος

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και περπατήστε με μία μετριασμένη βεβαιότητα. Είσαστε σε θέση να κάνετε μεγάλη εντύπωση, αν αποφασίσετε να κάνετε κάποια συνάντηση.

Ιχθείς

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αισθανθείτε άβολα, αν κατά την συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν αντιμετωπίσετε μία καινούρια πιο επιθετική προσέγγιση .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.