Ερωτοσκόπιο 5-9-2017

Τα συναισθήματά μας εξωτερικεύονται και είναι πιο αγνά, σήμερα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Λέοντα και αυτό θα μας χαρίσει μία θετική διάθεση. Θα γίνουμε πιο ρομαντικοί και θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο.
Παρ' όλα αυτά, με την αντίθεση Σελήνης-Ερμή θα ήταν προτιμότερο για πολλούς να αποφύγουν κάποιο ραντεβού σήμερα, διότι εύκολα θα δημιουργούνται αναίτιες εντάσεις. Όμως, το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού θα μας κάνει πιο κοινωνικούς και ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να κάνουμε κινήσεις για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του προσώπου που μας αφορά.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αποφύγετε ορισμένες σημαντικές κινήσεις για σήμερα. Οι Κριοί θα έχετε πρόβλημα με τον αυτοέλεγχό σας. Οι Ζυγοί μπορεί να γίνεται αυθόρμητοι, με μία αρνητική έννοια. Οι Καρκίνοι θα έχετε εσωτερική ένταση . Οι Αιγόκεροι σχεδιάζετε την κίνησή σας.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε πρόβλημα κατά την επικοινωνία με το πρόσωπο που σας αφορά. Οι Δίδυμοι μπορεί να χαλάσετε μία ρομαντική βραδιά. Οι Τοξότες προσπαθήστε να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας. Οι Παρθένοι θα πρέπει να προσέξετε πολύ το τι λέτε. Οι Ιχθείς επιλέξτε πιο προσεκτικές κινήσεις.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσπαθείτε να βλέπετε σταθερά μια πιο θετική πλευρά της κατάστασης. Οι Υδροχόοι θα λάβετε ενδιαφέρον από κάποιο νέο πρόσωπο. Οι Λέοντες έχετε ρομαντισμό. Οι Ταύροι μην φανείτε αχάριστοι. Οι Σκορπιοί ίσως έχετε ζητήματα άλυτα στον εσωτερικό συναισθηματικό σας κόσμο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.