5 σημάδια ότι ο 40+ σύντροφός σου είναι bad news


Δεν είναι η ηλικία του το πρόβλημα, το ξεκαθαρίζουμε...Υπάρχουν προβλήματα με μια σοβαρή σχέση με έναν άντρα άνω των 40; Μερικές φορές ναι, αλλά δεν είναι για την ηλικία του που πρέπει να τον φοβηθείς. Το απλό γεγονός ότι είναι πάνω από 40 ετών και εξακολουθεί να είναι μόνο δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς. Ο μέσος όρος ηλικίας για το γάμο ή την συγκατοίκηση αυξάνεται σταθερά (29 για τους άνδρες και 28 για τις γυναίκες στις ΗΠΑ από το 2015.) Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αισθανθούν έτοιμοι για γάμο και οικογένεια από άλλους. Ίσως να ήταν επικεντρωμένος στη σταδιοδρομία ή να οικοδομήσει μια επιχείρηση .
Ίσως έπαιξε στο ερωτικό πεδίο ή δεν θέλει να δεσμευτεί χωρίς μακροπρόθεσμη ατζέντα. Αλλά τώρα θέλει να εγκατασταθεί κάπου, σε μια σχέση, το βλέπεις. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Ωστόσο, εάν έχεις ανησυχίες σχετικά με τους άνδρες άνω των 40 ετών, υπάρχουν πέντε κόκκινες σημαίες που σε ενημερώνουν ότι γνωρίζεις έναν άνδρα ο οποίος μπορεί να μην είναι έτοιμος για μια σχέση. Ως γυναίκα που αναζητά δέσμευση, γάμο και μια οικογένεια, αυτά τα πέντε προειδοποιητικά σημάδια σε ενημερώνουν ότι πιθανότατα σπαταλάς χρόνο μαζί του.

1. Σε ζητά σποραδικά.

Κάθε δύο εβδομάδες, αυτός ο τύπος σε ρωτάει «πού είσαι μωράκι». Έχετε πάντα μια μεγάλη στιγμή όταν το κάνει, τα βρίσκετε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι, μη γνωρίζοντας πότε θα τον δεις θα προσθέσει στη συνέχεια ενθουσιασμό ... σωστά; Έτσι είσαι υπομονετική και ελπίζεις ότι τα πράγματα θα πάρουν σοβαρότερη τροπή όσο περνάει ο καιρός.

Η αλήθεια είναι ότι ένας άνδρας άνω των 40 ετών που δεν σου ζητάει να βγείτε τακτικά (τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα), προτιμά να είναι περιστασιακός. Δεν θέλει περισσότερα ή κάτι σοβαρό.

Λάβε υπόψη σου όταν ο άνθρωπος είναι έτοιμος για μια μακροχρόνια σχέση, θέλει να σε βλέπει συχνά και θα βρει έναν τρόπο - ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένος είναι. Θέλει να σε γνωρίσει για να ανακαλύψεις αν είσαι το ταίρι του, έτσι;

2. Λέει ότι ποτέ δεν ήταν ερωτευμένος πριν.

Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει σαν μια τρελή ευκαιρία. Μπορεί να είναι όμορφος, να έχει μια καυτή καριέρα, και φαίνεται να είναι σίγουρος και σαν να έχει ενδιαφέρον να είστε μαζί.

Λοιπόν, πώς είναι δυνατόν να λέει αλήθεια ότι ποτέ δεν ήταν ερωτευμένος πριν; Απλά δεν μπορείς να φανταστείς.

Ωστόσο, εδώ χαμογελά και σου δίνει μια ειλικρινή προειδοποίηση για τον εαυτό του. Κάτι είναι «εκτός» για αυτόν συναισθηματικά αλλιώς θα είχε βρει αγάπη τουλάχιστον μια φορά στις 40.

3. Δεν σε παρουσιάζει στους φίλους του.

Εάν ένας τύπος που βλέπεις για καιρό ενδιαφέρεται πραγματικά, αρχίζει να σε παρουσιάζει σε φίλους μετά από δύο ή τρεις μήνες. Είναι ενθουσιασμένος μαζί σου και θέλει να σε δείξει.

Αυτό είναι ένα τόσο σημαντικό σημείο αναφοράς, αφού θα μάθεις περισσότερα γι 'αυτόν όταν συναντάς τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεται, εκτός των άλλων. Έτσι, αν δεν έχεις συναντήσει τους φίλους του, να είσαι πολύ καχύποπτη.

Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι δεν είναι έτοιμος να σε κρατήσει πολύ κοντά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε κρατά ως ένα μυστικό .

4. Η καριέρα του είναι καθολική, μία και μόνη του ουσιαστικά ερωμένη.

Αυτός ο άνθρωπος είναι βαθιά τυλιγμένος στη δουλειά του που τον αναγκάζει να ακυρώνει ή να αναπρογραμματίζει συχνά τα ραντεβού του.

Ίσως το αφεντικό του να είναι ένα πρόβλημα ή έχει μια σειρά από τεράστια έργα που απαιτούν την πλήρη προσοχή του. Ίσως να νομίζεις ότι πρέπει να είσαι υπομονετική και να περιμένεις ήσυχα για να τελειώσει. Αυτό είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε, έτσι;

Το πρόβλημα είναι - θα υπάρχει πάντα ένας άλλος λόγος για τον οποίο δεν έχει χρόνο για σένα.

Σε ενημερώνει ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν θα είσαι η προτεραιότητά του.

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό περιμένεις, πόσες φορές τον συγχωρείς ή πόσες υποσχέσεις σου δίνει ότι θα αλλάξει - αυτός είναι και τέλειωσε.

5. Τα μηνύματα ή οι κλήσεις αραιώνουν μετά την πρώτη φορά.

Υπάρχουν άνδρες που φαίνονται εντελώς ερωτευμένοι προτού να συναντηθείτε. Σου στέλνει συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας ή καλεί κάθε νύχτα . Ενώ φαίνεται ιδανικό, θα μπορούσε να είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία .

Μερικοί άνθρωποι το κάνουν αυτό για να σε σαγηνεύσουν, οικοδομώντας την εμπιστοσύνη, ώστε να νιώσεις σαν να τον γνωρίζεις χρόνια. Για τσέκαρε, μετά το πρώτο ραντεβού αραιώνουν τα μηνύματα; Αν ναι, σου στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι το βασικό θέμα για αυτόν έχει τελειώσει και τώρα παίρνεις την σειρά σου μέσα στις πολλές του ασχολίες.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.