Ταρώ Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας
Η Εγκράτεια

Αισθάνεστε την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας και πράγματι αρχίζετε να αισθάνεστε ότι κάποια ειρήνη έχει ήδη αποκατασταθεί. Αν έχετε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως η διάλυση μιας σχέσης ή οικονομικά προβλήματα, η ειρήνη θα έρθει άμεσα. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, αυτή είναι η στιγμή για ηρεμία, προσεκτικό έλεγχο και υπομονή και σύντομα θα έχετε μια αίσθηση κανονικότητας.

Κάρτα 2: Τι θέλετε περισσότερο τώρα

Ο Ερημίτης

Ο ερημίτης εδώ προτείνει ότι αυτό που θέλετε περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι να μάθετε τι να κάνετε, καθώς η συντροφικότητα ή η εύρεση ενός συντρόφου σας δυσκολεύουν, αισθάνεστε κάπως μόνοι ή απομονωμένοι αυτή τη στιγμή. Ίσως αισθάνεστε εξαντλημένοι και χρειάζεστε ανάπαυση - αν έχετε αρρωστήσει, είναι χρόνος για ξεκούραση και ανάκτηση δυνάμεων.

Κάρτα 3: Οι φόβοι σας

Η Αυτοκράτειρα

Αισθανθείτε ανασφαλείς, ίσως έχετε ανησυχίες για τα χρήματα, ανησυχίες για τα παιδιά σας ή ίσως μια μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη . Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που αγαπούν και φροντίζουν για εσάς και αυτοί θα σας δώσουν υποστήριξη. Προσπαθήστε να μην είστε υπερπροστατευτικοί και να μην καταφύγετε σε συναισθηματικό εκβιασμό, δεν θα σας κάνει καθόλου καλό.

Κάρτα 4: Τι γίνεται στο μέλλον σας

Ο Τρελός

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή με πολλές δυνατότητες για διασκέδαση και θαυμάσιες εμπειρίες . Η εμπιστοσύνη σας θα πρέπει να είναι υψηλή, είναι μια καλή στιγμή για νέες δυνατότητες. Εάν σκέφτεστε να εγκαταλείψετε τη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας, σε κάποιο σημείο θα το κάνετε. Μια απροσδόκητη επιθυμία θα εκπληρωθεί, ακόμα και πριν την εκφράσετε!

Κάρτα 5: Τι συμβαίνει εναντίον σας

Ο Κόσμος

Όπως πάντα, ο φόβος μας κρατά πίσω και έτσι συχνά οδηγεί σε χαμένες ευκαιρίες. Μην εγκαταλείπετε ή αλλάζετε την κατεύθυνση αυτή την στιγμή και αναβάλετε να μπείτε στο όποιο παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή έχετε παρουσιαστεί καθυστερήσεις. Μείνετε προσηλωμένοι στο σχέδιό σας, έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στο σύμπαν και θα φτάσετε στο επιτυχημένο αποτέλεσμα που θέλετε.

Κάρτα 6: Το πιθανότερο αποτέλεσμα

Η Σελήνη

Ενώ είστε μπερδεμένοι και φοβισμένοι και επιτρέπετε στις ανησυχίες σας να σας κρατήσουν πίσω, εμπιστευθείτε ότι όλα θα αποδειχθούν καλά στο τέλος. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται σκληρά ή συγκεχυμένα, αλλά θα φανεί ε λίγο ένα απαλό φως συνείδησης. Η Σελήνη είναι ένας καλός ομιλητής αν είστε σε μια παράνομη υπόθεση και σας βοηθά και σας καθοδηγεί για να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες και απροσδόκητες δυνατότητες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.