Φεγγάρια Αγάπης 4/09 – 10/09/2017

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017
Η Σελήνη στον Υδροχόο δίνει έμφαση στον έρωτα με το ξεκίνημα της εβδομάδας, μιας εβδομάδας που θα ζήσουμε την ονειρική Πανσέληνο στους Ιχθείς. Το παντοδύναμο φεγγάρι σε τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό ευνοεί τις σχέσεις και το φλερτ, δίνει διάθεση να πειραματιστούμε, να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε ανθρώπους που μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από το συνηθισμένο μας target group. Πολύ ευνοημένοι οι Καρκίνοι, οι Υδροχόοι, οι Τοξότες και οι Ζυγοί.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Μια διπλή αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη που βρίσκονται στον Λέοντα δονεί τον άξονα της απιστίας! Ας μην ξεχνάμε ότι ο άξονας Λέοντα/Υδροχόου είναι επιφορτισμένος με την κοινωνική ζωή σε μεγάλη και μικρή κλίμακα . Επειδή οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και οι περιορισμοί λίγοι, προσέξτε όσοι είστε σε σχέση την τάση σας να τα αλλάξετε όλα σε μια νύχτα, που ίσως σας κάνει να μετανιώσετε αργότερα. Αυτό ισχύει ειδικά για Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, Ταύρους, Κριούς, Διδύμους, Παρθένους.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πανσέληνος των καρμικών και ονειρικών ερώτων! Στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα γεμίζει τις ψυχές μας με χιλιάδες σκοτεινές αποχρώσεις πόθων, που όμως κολυμπάνε σε ολόφωτα και διάφανα νερά! Παλιές αγάπες αναγεννώνται, ενώ και οι νέες σχέσεις έχουν μια αίσθηση ονείρου, αλλά ίσως και εξαπάτησης… Σε αχαρτογράφητα αλλά ενδιαφέροντα ερωτικά νερά βρίσκονται να ταξιδεύουν οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Πολύ σύντομα και με εντυπωσιακά μικρό πέρασμα, η Σελήνη  από τους Ιχθείς περνάει στον Κριό και ξαναγεννάει, αμέσως μετά την θεαματική Πανσέληνο τον πόθο για νέες και εκρηκτικές γνωριμίες. Το φλερτ παίρνει φωτιά, το ίδιο όμως και η τάση για απιστία και η κάποια ανεξαρτησία των γυναικών, καθόλου κακό… Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, απολαμβάνουν μια φρέσκια ενέργεια στον έρωτα.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να είναι Στον Κριό και μάλιστα σε τέλειο τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα η τάση είναι κεραυνοβόλος έρωτας και τίποτα λιγότερο. Βγείτε και διασκεδάστε, οι αναπάντεχες γνωριμίες θα δικαιώσουν την απόφασή σας να βγείτε από την βολή του σπιτιού!

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Περίπλοκο και βαθιά συναισθηματικό το Σάββατο. Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Κριό και θα κάνει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Λέοντα, αλλά και τον Άρη, πάλι από τον Λέοντα, αντίθεση με τον Δία από τον Ζυγό, τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, σύνοδο με τον Ουρανό. Η πρωτοτυπία συναντάει την κοινωνική εξωστρέφεια και η παραδοσιακή αγάπη ντύνεται με συναισθηματικά χρώματα . Πολλές ευκαιρίες, προσέξτε μην χαθείτε μέσα στις πολλές επιλογές.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Το φεγγαράκι περνάει στον αισθαντικό Ταύρο και έχοντας σταυρωτές ενέργειες με αυτές της Πανσελήνου αφού είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, αλλά και οι Καρκίνοι, οι Ιχθείς, οι Αιγόκεροι, έχουν ανάγκη από πολλές εκδηλώσεις λατρείας και πολύ πάθος .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.