Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 4-9-2017

Το πολύ αισθησιακό πέντε, ο αριθμός των αισθήσεων, παίρνει σήμερα τα ηνία της ημέρας και της ψυχής μας. προσοχή όμως, γιατί κάποιοι Αριθμοί Πεπρωμένου δεν είναι συμβατοί με την ενέργεια του 5 – Ένα, δεν εννοούμε εσένα - Καλά, εσένα εννοούμε κυρίως. Είναι μια ισχυρή δόνηση που μας στρέφει προς το σώμα, την ηδονή, τα παγωτά (έγραψα παγωτά ή μου φαίνεται;). Δείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε το Πέντε χωρίς να σας εκμεταλλευτεί αυτό.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Έχετε μια ιδέα  για το τι θέλετε. Αφήστε την επιθυμία σας να σας καθοδηγήσει σε ορισμένες νέες κινήσεις, καθώς αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Θα μάθετε το πώς να εκφράζετε αυθεντικά τον εσωτερικό εαυτό σας, πολύ σύντομα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Τώρα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ορισμένα πράγματα που απαιτούν διόρθωση και αναθεώρηση. Μπορεί να περιλαμβάνουν σχέσεις, την εργασία σας ή ορισμένες αποφάσεις που πήρατε. Ξεκινήστε με την αναγνώριση του τι θέλετε να αλλάξετε. Τότε υπολογίστε το πώς θα το κάνετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Σήμερα, εάν ασχολείστε με θέματα ερωτικά, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε κινήσεις που θα ξεπεράσουν τον εαυτό σας. Έχετε ένα πράγμα απαραίτητο για ερωτική επιτυχία, και αυτό είναι το κίνητρο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Μπορείτε φαίνεται να έχετε μία νέα ιδέα για την ανάπτυξή σας και θα θελήσετε να πάρετε άμεσες πρωτοβουλίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι το να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Θα ήταν πολύ χρήσιμο το να γράφατε τις ιδέες σας στο χαρτί, κάτι τέτοιο βοηθά στην συγκέντρωση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο, σπάνια αντικατοπτρίζει την εξέλιξη στο μυαλό και τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να εξετάσετε την αλλαγή αυτής της πολιτικής και τη σύνδεση της έκφρασης στο πρόσωπό σας με την τρέχουσα κατάσταση ύπαρξής σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για μια συνάντηση με όλους όσους έχετε απέναντί τους ερωτικές φιλοδοξίες. Υπάρχουν κάποιες πιεστικές ερωτήσεις που θα εξεταστούν από πολλές απόψεις και από μια πραγματική συζήτηση των δυνατοτήτων. Είστε κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Εναπόκειται σε εσάς το να διατηρήσετε την επικοινωνία σαφή, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Έως και το βράδυ, φροντίστε να εντοπίσετε παρανοήσεις πριν ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε μια ευρεία προοπτική και να σκεφτείτε για όλους τους άλλους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Αν και τα πράγματα είναι παράξενα ή ασταθή στις σχέσεις σας, όλα και όλοι γύρω σας βρίσκονται σε κίνηση. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα που να προσκολλάται σε μία σταθερή κατάσταση. Συνολικά, η ειλικρίνεια θα είναι η καλύτερη πολιτική και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανοιχτείτε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα, ιδίως όταν πρόκειται για συναισθηματικές επενδύσεις κάθε είδους. Πάνω από όλα, μην πάρετε οποιεσδήποτε στιγμιαίες αποφάσεις. Μπορεί να έχετε ένα σχέδιο, αν και εργάζεστε με ελλιπείς πληροφορίες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.